Kadir Bey herzamanki gibi çok haklısınız. yemediği için kabız, kabız olduğu için yemiyor değil değil mi? ama inanın ben bu iştahsızlığını anlamadım. mesela haftasonu çok güzel bütün verdiklerimi yedi. ama p.tesi den beri yine 5-6 saat geçsede ağzını açmıyor. akşam bir ağlamak tutturdu tam 1 saat hiç susmadan biberon veriyorum almıyor sadece su. ben de ilk defa lavman yaptım. o zaman bile bir parça kaka yaptı. bu sabah yine iki kere yapmış. ama anneme sordum yine yemek yemedi dedi. gece uyku sersemi süt içiriyorum. bazen süt içirmeye çalışırken içmemek için ağlıyor ve uykusundan uyanıyor o derece yani. artık ne yapacağımı şaşırdım. sanırım bekleyip göreceğiz. bir de benim iki sorum daha var oğlum yumurta sarısı yemiyor, beyazından yemek istiyor 9,5 aylık ama ben 1 haftadır yedirmeye başladım sanırım bir sakıncası olmaz. diğeri göbeğinin içinde biriken pislikleri çocuk doktorumuz banyodan sonra bebe yağı sürülmüş kulak pamuğuyla göbeğin içini temizleyin yoksa ilerde iltahap olur dedi. ama geçen gün temizlemeye çalışırken kızardı gerçekten iltihap olur mu? çok teşekkür ederim.