Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
edam
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2915
|
Konu: kızım kusuyor Gönderim Zamanı: 31 Mar 2009 Saat 11:45 |
arkadaşlar kızım (9 buçuk aylık) son günlerde günde bir kere, bazen iki kere kusmaya başladı, son 1- 1,5 aydır arada bir kusuyodu oda genzine su kaçarsa yada yutmakta zorlandığı boğazına takılan bişey olursa kusuyodu ama son günlerde daha da sıklaştı ve durduk yere öğününü yedikten sonra kusuyor, geçen gün kadir beye sordum çok mu yedirdin acaba dedi ama ben kızıma öyle çok fazla ve ısrarcı yedirmedim, daha ilk kaşığı vermeden yemeğini görünce öğürüyor bir iki kaşık yedikten sonra midesi yatışıyo ve yiyo, çok üzülüyorum neden oldu acaba bi türlü anlayamadım iyice acıkmasını bekliyorum oysaki, bu bulantılar neden kaynaklanabilir acaba? fikirleriniz varmı? bu arada ben hamileyim ama hala emzirmeye devam ediyorum bununda etkisi olurmu?
|
........CANIM YAVRULARIM......
|
 |
edam
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2009 Saat 11:51 |
arkadadaşlar fikirlerinizi bekliyorum....
|
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2009 Saat 14:08 |
hilalcim bence emzirmekle alakası yok, kendini suçlama  ben de ilkini hamile kaldıktan sonra 3 ay daha emzirdim (kendi bıraktı yoksa emzirirdim) sen eda'ya yemek verme bence o istesin. belki o zaman kusmaz. sen acıkması gerektiğini düşünerek veriyorsundur ama o daha geç acıkıyodur belki
|
 |
mehtappp
Kıdemli Üye
Puanlar: 945
|
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2009 Saat 14:39 |
ablacım kesin bişi bilmiyorum ama hamileyken sütün zararlı olduguna dair bi duyum var bende tabi duyum sadece kendini suçlama ve üzme 
|
|
 |
edam
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2009 Saat 14:42 |
|
|
 |
miss hugolina
Pırlanta Üye
Puanlar: 9100
|
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2009 Saat 14:43 |
Merhaba,
Benim kızım 20 aylık ve iştahsız yemek istemiyorsa refleks olarak kusuyor,yada tabağı bitirmek için yedirmeye çalışınca...Kusarken kötü kokuluysa yani peynirimsi,bir önceki öğünü hala mide hazmetmediyse oluyormuş.Olduğu gibi kusuyorsa çok zorladığı için olabilir.Öğünleri açarak denemeni tavsiye ederim,yada yemek istemediği an kesmeyi 
|
 |
hülya
Pırlanta Üye
Puanlar: 7438
|
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2009 Saat 14:44 |
hilal bende bildiğim kadarı ile hamile iken emince kuzulara yaramazmış emilen süt
bence bunu iyi bir araştır ona göre davran canım
|
 |
ezel
Elmas Üye
Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod
Puanlar: 5237
|
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2009 Saat 14:49 |
Hilalcim aynı durum daha küçükken Egedede oldu. Burnu tıkalıyken insanın canı bişey istemez midesi bulanırmış Egenin doktoru burnunu aç dedi şaşırdım Egenin burnuna baktım burnu açık genzi tıkalıymış yavrumun genzindeki tıkanıklık açılınca geçti. böyle bişey olabilir belki bir burnunu iyice temizle bakalım yine kusacakmı?
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
 |