Merhana Kadir Bey;
Hafta sonu çocuk doktoruna gittik.yaklaşık 2 aydır gitmiyoruz.Bıngıldağının çok açık olduğunu ek vitamine başlamamızı söyledi.Ben sizin dediğiniz multitabsı söyledim Devit-3 e ek olarak onuda başlayalım dedi.Sizce 2sini aynı anda kullanmamıza gerek var mı ?
Birde Melila diye bitkisel bir uyku damlası önerdi madem sıkıntılısınız 4 damla kullanabilirsiniz dedi.Gerçi ben ne kadar sıkıntı olsa da ilaç taraftarı değilim.Siz ne diyorsunuz.En azından haftada ya da 2 haftada bir dinlenmem için kullanabilirmiyim.Yoksa bazen kendimden geçiyorum
Oğlum geçen hafta burun tıkanıklığı , hapşırma ve göz sulanması geçirdi.Ben de sisin yazılarınızdan okuduğum kadarıyla hiçbir şey vermedim.Hatta bakıcımdan calpolu bile sakladım.

ateşi yok bazen kuru kuru öksürüyor ve geceleri burnu hırk hırk ediyor.Sadece serum fizyolojik veriyorum.Gittiğimiz doktor ayrıca dedi ki salgın varmış.bronşit olabilirmiş.Yrım saatte ya da bir saatte bir öksürürse kontrole ihtiyaç olabilir dedi.peditus yazalım grip için dedi.Ama zaten evde hiç kapağı açılmamış peditus var.Sizin sayenizde inşallah hiç de garak kalmaz.Biliyorum karman çorman bişey oldu yazı ama.