Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Online...!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuOnline...!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4001
Mesajın Direkt Linki Konu: Online...!!!
    Gönderim Zamanı: 12 Şub 2009 Saat 17:02
Haluk Bey online bölümüne farklı seçenekler oluşturabili miyiz?
benim fikrim şöyle...
Antalya online
İstanbul online
İzmir online vsss....
çünkü her gün foruma gelemeyenler oluyor. senin bugün yazdığını ben günler sonra pc başına oturup arayamam ki. arada da olsa burdan da sohbet etmek istiyoruz.
zaten farkındaysanız sürekli burada olmuyouz, başka bölümlerde de yorumlarımız paylaşımlarımız oluyor, olacaktır da.
ne diyorsunuz olur mu bölyle bişey
Wink
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2475
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2009 Saat 17:08
Orjinalini yazan: eemree eemree Yazdı:

Haluk Bey online bölümüne farklı seçenekler oluşturabili miyiz?
benim fikrim şöyle...
Antalya online
İstanbul online
İzmir online vsss....
çünkü her gün foruma gelemeyenler oluyor. senin bugün yazdığını ben günler sonra pc başına oturup arayamam ki. arada da olsa burdan da sohbet etmek istiyoruz.
zaten farkındaysanız sürekli burada olmuyouz, başka bölümlerde de yorumlarımız paylaşımlarımız oluyor, olacaktır da.
ne diyorsunuz olur mu bölyle bişey
Wink

Bakın buna da ben karar vermeyeyim... Üyelerimiz karar versinler. Bir anket açayım birazdan... Herkes oy versin, çıkan sonuca göre karar veririz...

"Online sohbet sayfası tek mi olsun, yoksa isteyen her ile ayrı online sohbet sayfası açılsın mı?" gibi bir anket yapalım bakalım...
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2009 Saat 17:09
canımcım ben şahsi fikrimi belirtmek istiyorum sakıncası yoksa tamamen kişisel görüşüm bu... o dakika online olanlar için açılan bi topik online topiği geride olanları okumak falan istersem okuyorum ben... Diğer şehir topikleri gibi topikler açılırsa ayrım olur gibime geliyo... Yani herkes kendi şehrindeki topikte konşursa bizi ilgilendiren konu yok gibi düşünüp bakmayabiliriz... ama genel muhabbet sayfasında kim no konuşuyo demeden slm verip konuya dahil olabiliyoruz..
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4001
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2009 Saat 18:20
bence yine çoğunluk kazanacak aynen devam edilecek, sizce Haluk bey Big%20smile

Teşekkür ederizWink

Düzenleyen eemree - 12 Şub 2009 Saat 18:20
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2475
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2009 Saat 18:39
Orjinalini yazan: eemree eemree Yazdı:

bence yine çoğunluk kazanacak aynen devam edilecek, sizce Haluk bey Big%20smile

Teşekkür ederizWink

Bakalım bir hafta sonra ne sonuç çıkacak. Çıkan sonuca göre davranırız...

Siteyi geçen ay kaç kişi kullanmış biliyor musunuz? 73.526... Bakın bu sayı giren farklı bilgisayar sayısı... Yani internet kafeden girenler, aynı işyerinden girenler falan tek kişi sayılıyor. Site açıldığından beri ziyaret eden farklı kullanıcı sayısı ise 635.263... Yani burada yazılan bir şey yarım milyonun üzerinde insana ulaşıyor...

Benim derdim ve amacım, siteyi kullanan bu kalabalık kitleye, bilgiye kolay ulaşılabilir bir site sunmak. Bu sayede siteden edinilen faydayı üst düzeyde tutmak... Yani doktorlarımıza da, şehir sayfalarımıza da bilgi içeren sayfalara da hassasiyetim bu yüzden... Kaynatmaya müsait sayfalara, üyelerin kendileri için açtıkları sayfalara, çocuklarımızın fotoğrafları kısmına, eğlence veya oyun sayfalarına yapılan hiçbir yoruma, yazıya karışmam ama bilgi sayfaları aynı kategoride değil... Wink
Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2009 Saat 11:42
Orjinalini yazan: küçük kanaryam küçük kanaryam Yazdı:

canımcım ben şahsi fikrimi belirtmek istiyorum sakıncası yoksa tamamen kişisel görüşüm bu... o dakika online olanlar için açılan bi topik online topiği geride olanları okumak falan istersem okuyorum ben... Diğer şehir topikleri gibi topikler açılırsa ayrım olur gibime geliyo... Yani herkes kendi şehrindeki topikte konşursa bizi ilgilendiren konu yok gibi düşünüp bakmayabiliriz... ama genel muhabbet sayfasında kim no konuşuyo demeden slm verip konuya dahil olabiliyoruz..

bence de..ben herkesle konuşabiliyorum burada..ben tek karamanlıyım,karaman online olsa ne..tek başımayım zaten.
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2009 Saat 14:08
Bende ayni dusunuyorum. Adana topici olsa, bir ben olacagim orda...

Normal Online Sohbetimize devam bence...
Yukarı Dön
ARDAESRA Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2009 Saat 17:54
Karışmayayım dedim ama duramadım. Niye bukadar kasıyorsunuz ki. İsteyen genel onlineda yazsın. Özel konuşmak isteyenlere de ayrı forum açın olsun bitsin. Yani sadece talep üstüne açarsınız özel forumlara girişte serbest olur mesela adana topiğinide urfalı da girsin istanbullu da beğenmezse çıkar gider. Genel Online da sohbete devam eder. Bu benim görüşüm tabi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.