Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çocukların Cinsel Gelişimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çocuklarda ergenlik krizleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÇocuklarda ergenlik krizleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nuran yoncacı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: Çocuklarda ergenlik krizleri
    Gönderim Zamanı: 24 Eki 2007 Saat 15:02

15 yaşında bir oğlum var. Her şey çok düzgün gidiyordu. Gitarı, kitapları, arkadaşları... Bir anda kendine bir sevgili buldu ve herşey tepetaklak... Cep telefonuyla saatlerce konuşmaları bizi öldürüyor. Ders filan umrunda değil. Cep telefonu hayatımızı kabusa çeviriyor.

Ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Konuşuyoruz, dönemlik cezalar verip elinden alıyoruz. Cezası bitince bir hafta iyi sonra yine eski tas eski hamam!
Acaba radikal bir karar verip telefonunu kırsak mı:) Bu konuda bana yardımcı olabileceklere minnettar kalacağım....
Herşey çocuklar için
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2007 Saat 23:33
15 yaşında bir genç için sevgili her şeyin üstünde gelir ve gerçekten de tüm dünyası değişir. bu durum sizin için makul görünmese de doğal bir durum ve yapacağınız her müdahele oğlunuzu sevgilisine daha da yaklaştırır. bu yeni duruma uyum sağlayıp hayatını yoluna kadar oğlunuza zaman tanıyın, onu anlamaya , ilk aşklarınızı düşünmeye çalışın. cep telefonunu da oğlunuza bırakın. ona güvenin,  bir süre sonra hayatını tekrar dengeleyecektir.
özlem
Yukarı Dön
linya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2009 Saat 20:19

13 yaşında kızım var daha düne kadar okul birincisiydi bu sene ise kızım gitti yerine bambaşka bir kız geldi okulu ev hayatı alt üst oldu.herşeyi hata her yaptığı yanlış.artık bu duruma dayanacak gücüm kalmadı.ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.ne söylesem ağlıyo alınıyo ona bişey diyemez onu eleştiremez oldum bana yadım edin lütfennnnnnnnnnnn

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2009 Saat 23:55
şimdi de kızınız ergenelik dönemine girdi. bu dönem gençlerin en zor zamanlarından biri. kendini bulmaya bir erişkin olmaya adım attığı yıllar. bu dönemde dengesiz davranışlar , aşırı uçlaarda gidip gelmeler çok doğal. siz bu dönemi geçirdiniz ama kızınız hiç ebeveyn olmadı. bu nedenle siz onu daha iyi anlayabilirsiniz
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.