Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Günlük yaşam hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İSTANBUL KAR ALTINDA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuİSTANBUL KAR ALTINDA

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 24>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Konu: İSTANBUL KAR ALTINDA
    Gönderim Zamanı: 30 Ara 2008 Saat 09:15
Geçen gün İrme ile görüşürken hiç kar görmediğini, karı çok sevdiğini söylemiştiWink Bizim oralara kar hiç yağmaz daCry ...... Dünürüme söz vermiştim, ilk kar yağdığında söz foto çekeceğim sana demiştim. İşte dün geceden bir kesit sabahkileri de ekleyeceğim birazdan Wink

Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2008 Saat 09:18
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2008 Saat 09:20
işte bu sabah
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2008 Saat 09:21
bu yağış devam ederse haftasonuna kadar sana daha güzel fotolar gösterebilirim irmemm yeter ki sen mutlu ol Wink
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2008 Saat 09:22
Canım benimm ne güzel süpriz buuBig%20smileBig%20smileBig%20smileçok teşekkür ederimmBig%20smileBig%20smileBen kar ellemek ,kartopu oynamak,kardanadam yapmak istiyomLOLbunu nasıl halletcez yaaaLOLLOLArkadaşlar geçengün Deryayla konuştuktaa İzmir'e kar yağmıyo biliyosunuz,ee benim gibi sadece İzmir ve Bodrumda yaşamış bir insansanız kar görmüyosunuz hiçLOLLOL5-6 sene önce kar yağdı izmire,ama tutmadı tabii sadece yağıyo ,biraz araçların üstü ve ağaçlar oldu kar..ama o İzmirin halini görmenizi isterim,herkess sokaklarda,nerdeyse yoldan geçen araçları durdurup üstündeki karları alcazLOLLOLLOLBuldumcuk olduk resmenLOLLOLLOL
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2008 Saat 09:24
Ahhhhhhhhh aahhhhhhhhhhhhhhhh işyerinden sen gelecektin istanbulaaa CryCry
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2008 Saat 09:27
Ayyy bende istiyoruuumm, aglayacam yaaCryBig%20smile Ben 3 senedir kar gormedim, en son kari 3 aylik evliyken Istanbul'a gitmistik o zaman gormustum o da tam sayilmaz... Konya'da da yagmaya baslamis, dun kardesim soyledi...
Irme, Adana'da da bir kez yagmis esimin dedigine gore hayat felc olmus buldumcuk olmalarindan dolayi LOL Benim de kar gormem icin Konya'ya gitmem lazimConfused Seninle ayni duygulari paylasiyorum IrmeBig%20smile
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2008 Saat 09:45
Karın kralını Erzurum'da görevliyken gördüm.LOLLOLLOL Hatta kar mücadele ekiplerinin 6 m karla mücadelesine bile şahit oldum. Ben oradayken 72  yılın en çok karı yağdı. Akıl almaz şeyler gördüm İrmeLOLLOLLOL Ömrüm boyu kar görmek istemeyeceğim kadar. Bir kere de dağda mahsur kaldık. 4 saatte bir dağ geçidini geçemedik. Burnumuzun ucunu göremiyorduk tipiden ve arabalın sağ sileceği kırıldı. Şöför o tipide sol sileceği çıkardı, sağa taktı. Bir süre sonra o da kırıldı. Ben renkten renge girerken,
daha gencim diye dua ederken ömrümün 9 senesi gitti orada. Neyse ki şehre ulaştık. Daha da kar dörmek istemedim ben. Anılarım bu şekilLOLLOLLOL

İrme'ciğim sana şöyle Palandöken'de ya da Uludağ'da 1 haftalık bir kar tatili tavsiye ederim. Doya doya yuvarlanırsın karda.Big%20smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 24>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.