Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Hülya Yıldırım
Yönetici
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 83
|
Konu: Harikasınız! Gönderim Zamanı: 15 Oca 2007 Saat 22:43 |
Vallahi, çok mutluyum... Bu site benim için bir nevi doğum gibi... İlk günden anneoluncaanladim.com'a öyle içten, öyle sıcak ilgi gösterdiniz ki, hepinize çok teşekkürler...
Bu sayfalarda siteyle ilgili her türlü önerinizi, eleştirinizi paylaşın lütfen... Dükkan sizin! Elimizden geldiği, dilimizin döndüğünce çalışacağız, paylaşacağız... İyi ki varsınız! Harikasınız!
|
 |
ANNEOLMAKARZUM
Üye
Puanlar: 1
|
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2007 Saat 21:25 |
merhaba hulya hanim. harika olan sizsiniz, böyle guzel, dopdolu bir siteyi hayatimiza kattiginiz icin cok tesekkur ederim sahsim adina. gezdim dolastim bayildim demek istiyorum ki yok yok gibi simdiden burda harika paylasimlarimiz bilgi alisverisimiz olacagindan eminim. ellerinize ve yureginize saglik.
|
 |
yasemin
Kıdemli Moderatör
Puanlar: 71786
|
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2007 Saat 22:28 |
|
|
 |
denizezgim
Üye
Puanlar: 2
|
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2007 Saat 22:37 |
Hazirladiginiz siteyi cok begendim. Ellerinize saglik. Yalniz ben Turkiye'de yasamiyorum. Uye olurken yasanilan yer bolumunde yurt disi secenegini goremedim.Eskiden Istanbul'daydim bari canim Istanbul'umu yazayim dedim. Katilimin yurt ici/disi olmasi ne kadar onemli olur bilemiyorum. Ama yine de belirtmek istedim.
|
PELIN & ANNESININ BITANESI, MINIK SINCABI, SUPURGESIZ CADISI DENIZ EZGI
|
 |
BALIM
Kıdemli Üye
Puanlar: 915
|
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2007 Saat 23:40 |
BENDE DAHA YENIYIM AMA INCELEDIGIM KADARIYLA GUZEL BIR FORM EMEGI GECENLERIN ELLERINE SAGLIK
|
 |
Hülya Yıldırım
Yönetici
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2007 Saat 16:36 |
ANNEOLMAKARZUM Yazdı:
merhaba hulya hanim. harika olan sizsiniz, böyle guzel, dopdolu bir siteyi hayatimiza kattiginiz icin cok tesekkur ederim sahsim adina. gezdim dolastim bayildim demek istiyorum ki yok yok gibi simdiden burda harika paylasimlarimiz bilgi alisverisimiz olacagindan eminim. ellerinize ve yureginize saglik.

|
Bu güzel sözleri sizlerden duymak çok hoş, ilginize çok teşekkürler...
|
 |
Hülya Yıldırım
Yönetici
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2007 Saat 16:38 |
denizezgim Yazdı:
Hazirladiginiz siteyi cok begendim. Ellerinize saglik. Yalniz ben Turkiye'de yasamiyorum. Uye olurken yasanilan yer bolumunde yurt disi secenegini goremedim.Eskiden Istanbul'daydim bari canim Istanbul'umu yazayim dedim. Katilimin yurt ici/disi olmasi ne kadar onemli olur bilemiyorum. Ama yine de belirtmek istedim. |
Beğeninize çok teşekkürler... Sorununuz en kısa zamanda halledilecek... Sitemizin ziyaretçilerinin şu an için yüzde 15-20'si Türkiye dışından... Görüşmek üzere, sevgilerimle...
|
 |
Hülya Yıldırım
Yönetici
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2007 Saat 16:39 |
BALIM Yazdı:
BENDE DAHA YENIYIM AMA INCELEDIGIM KADARIYLA GUZEL BIR FORM EMEGI GECENLERIN ELLERINE SAGLIK |
İlginize çok teşekkürler, işte artık hepimiz buradayız, görüşmek üzere, sevgilerimle...
|
 |