Merhaba Kadir Bey,
Kızım 11 Aylık 8660 gr ve 73 cm.
Yaklaşık 1,5 aydır grip ile uğraşıyoruz. Bende ve onda sürekli tekrar ediyor. Öksürük ve burun akıntısı hiç kesilmedi. İlk olarak doktorumuzun önerisi ile mukotik-zrytec-ventolin gibi şurupları kullandık. sonra sizin önerilerinizi dikkate alarak bal-limon uygulamak istedim ancak kızıma limon suyunu veremediğim için yalaması için eline verdim, balıda uyku arasında içeceklerine karıştırarak veriyorum ayrıca cold mix kullandım ancak 1 hafta sürede hafifleme olsada öksürükte kesilme olmadı.
Bu arada iştahsızlık başımıza dert oldu, doktorumuz kilo alışını hiç bir zaman beğenmiyordu zaten (6. aydan sonra ort 200 gr alıyor) bu ayki kontrolünde 50 gr kilo verdiğini görünce takviye gıda verdi, ismi sanırım pediasure, sütüne katmaya başladım. (günde 3 öğün yemeği zorla ve az miktarda yiyor; meyve ve yoğurt iki kaşık gibi az miktarlarda)
Bu gidişat benim uykularımı kaçırmaya başladı; çocuğumun sürekli hasta oluşu ve bir türlü kilo alamaması gelişiminde sorun olacağını düşünmeme sebep oluyor. Çok uzun yazdığım için özür dilerim, hastalık ve kiloya ilişkin şikayetlerimi yorumlayabilirseniz çok sevinirim.
Saygılarımla.