|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yeliz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1411 |
![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2008 Saat 14:34 |
arkadaşlar sizler çocuklarınıza hayırı ne zaman öğretmeye başladınız oğlum 7 aylık ve babası ona hayırı yavaş yavaş öğretmemiz gerektiğini savunuyor sizler ne düşünüyorsunuz ne zaman başalmalıyım kafam çok karışık Düzenleyen yeliz - 15 Ara 2008 Saat 14:35 |
|
![]() |
|
ezel ![]() Elmas Üye ![]() Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 5237 |
![]() |
ben Egeye hayır demiyorum canım. Ege 25 aylık ne benim asık sinirli suratımı görmüştür nede yüksek sesimi duymuştur. Ben elindekini almam gerekiyorsa çok tehlikeliyse dikkatini başka şeye çekip alıyorum.
Seninki daha yedi aylık ne anlayacak hayırdan yelizcim. Dikkatini başka şeye çekmeye çalışın şu anda herşeyi keşfetmeye açık.
|
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
|
![]() |
|
yeliz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1411 |
![]() |
sağol ezom ben de senin gibi düşünüyorum ama babbmız biraz farklı düşünüyor bu konuda ve dün benim de kafamı karıştırdı sağol canım önerin için daha çok minik benim kuzum haklısın canım
|
|
![]() |
|
ezel ![]() Elmas Üye ![]() Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 5237 |
![]() |
Babalar herşeyi çok çabuk halledebileceklerini düşünüyorlar ama uğraşan biz oluyoruz sonuçta elimizdeki bebek pilli değil bunun farkında değiller
![]() ![]() Bence 7 aylık bebeğe hayırı öğretme işini babasına bırak bakalım öğretebilecekmi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu arada sende bebeğinizin yapmasını istemediğiniz bişeyi dikkatini dağıtarak halletmeye çalış bakalım hangisi kolay olacak
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
Ve galip geleni bize yaz Yeliz
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
tamam kızlar bunu denicem sonucu size yazarım ama şampiyon şimdiden belli
![]() |
|
![]() |
|
kelebegim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2008 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Puanlar: 420 |
![]() |
ezoya katılıyorum. babalar bu konudaki her şeyi koly sanıyor. ama uğraşan tabi anneler yeliz oğlun daha kçük dikkatini başka şeylere yönlendir hayır için biraz daha bekle bence .
ama zamanı geldiğinde hayır ı mutlaka öğrenmeli çocuklar.
|
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() |
zamanı geldiğinde tabiki öğrenecek öğretmeli ama daha çok erken yeliz.
hayır dersin kıkırdar ![]() ![]() ![]() sanırım en anlayabileceği yaş bir buçuk yaş ve sonrası ![]() Onsekizinci ayda istekleri anında doyurulması beklenen altben dönemi bitmelidir, çocuk benliğin 'dur bekle' kontrolüne hazırlanmalıdır. O halde, çevreyi deneme yanılma yöntemi ile tanımasına olanak sağlanmalıdır. Yani aşırı korunan kollanan kucak çocukluğu bitmeli, çocuk çevreye salınmalıdır. Çeşitli çevresel uyaranlar içinde beyni daha çok uyarılır da Ancak, henüz fiziksel gerçeklerin bilinci ve yorum yeteneği olmadığından, her an zarara açıktır. O halde, deneme yanılma tecrübeleri, ona geriye dönüşü olmayan zararlar verebilir. O halde, onu hem çevreyle tanıştırmak, hem de uzaktan kontrollü bir şekilde onu korumak nasıl olacaktır. Esasında,
bu dönemdeki çevre algılaması, yine annenin çevresinde ve 3–5 metre
çaplı dar bir alandır. Annenin devamlılığını sık sık kontrol eder.
Bunun için, üç beş adım atıp anne hala orada mı diye sık sık geri
dönüşlerle bu dairenin sınırlarını kendisi belirler. Yani kontrol
edeceğimiz alan öyle çok geniş bir alan değildir. yazının devamı bu topikteANNELER FORUMU: Hayır ve Cız Kelimeleri; Bunların Yararı ve Zararı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|