Merhaba Doktor Bey;
Kizim cok emmesine ragmen kilo alimi yavas.Onceleri sutum azdi.Simdilerde sutum var,goguslerim doluyor. 6 7 dakika emiyor sonra emzik niyetine devam ediyor emmeye. 1saat zor duruyor emmeden.Bugunlerde 2saate cikiyor bazen ama genelde saat basi.Emzik almiyor.Geceleri 4 5 saaat bazen 2saat deliksiz uyuyor.Gunduz uykusu az.
Genelde memede uyuyor.Emerken sancilaniyor, videonuzda seyrettigim sekilde omzuma veya iki bacagimin arasinda tutup bir bacagima yatirarak gazini aliyorum. gegirdikten sonra belki daha vardir gazi diye devam ediyorum ve kusuyor bu sefer. Ben mi hata yapiyorum, yoksa bir onceki emmeden gaz mi kalmis oluyor bilmiyorum.Erimis dondurma kivaminda taze taze kusuyor. Bazen az, bazen de sanki butun emdigini cikardi saniyorum. Belki de bana oyle geliyor…
Bende alerjik astim var;cildim de cok allerjiktir.Camasir tozu,ev tozu nem rutubet…Kedi de var evde. Bebegimin kafasi baya derin konak olmustu. Kulak arkasi ve karin deligi de tahris gibi.Kulak arkasi iltihapli kokuyo hatta.Kortizonlu bir pomat verdi doktor.Gobek deligine de surun dedi. Ben atopik oldugum icin o da atopik yapiliymis buyuk ihtimalle. Cilt yapisindan belli dedi.
Asil konu; kusmasini bile bundan olabilir dedi. Inek sutu yogurt yumurta ,dana eti, cukulata vs yeme dedi bana. Bebek icin de gerekirde golden goat mamadan baska kullanma dedi(keci sutu mamasi sanirim)
Zaditen damla verdi.Kusmasi derideki sorunlari hepsi gecer bununla istahi da acilir dedi. Benim bebegim zaten istahli. Surekli emmek istiyor.Simdi de ellerini emmeye basladi.Emme hissi yuzunden mi aclik mi derdi bilmiyorum.
-Allerji konuusnda ne dersiniz.Sart mi zaditeni kullanmam?
-Saat basi emen bir cocuk icin az biraz da olsa mama vereyim mi?Kilo-boy cok mu az?
Cogu zaman kaka yesile donuyor , cok yemekten saniyorum.Peki niye kilo alimi yavas? Az uyumasi da etkiler mi?
-Kusmasi allerjiden olabilir mi yoksa gazini almakla ilgili bir hata mi yapiyorum?
-Kulak arkasi ve gobegindeki tahris icin ne kullanayim?
29.08= 3500gr-50cm (hastane cikisini bilmiyoruz malesef.ayrica bu soylenen kilonun netligi de supheli.sanliurfa dogum hastanesi!!!)
10.09=3000gr
30.09=3300gr-55cm
30.10=4200gr
17.11=4500gr-56cm
01.12=4860gr-57cm
Tesekkurler
Rana
Düzenleyen hacizade - 01 Ara 2008 Saat 19:21