Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - mide bulantısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konumide bulantısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Konu: mide bulantısı
    Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2008 Saat 17:07
forumda artık kadındoğum uzmanı olmadığı için tecrübeleri annelere sorayım dedim...7,5 aylık olduk mide bulantıları geri döndü...yengemde hiç olmamış öyle..telaşlanıyorum..normalmi acaba
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10157
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2008 Saat 17:32
kimi insanda olur diye çok duydum bende pek olmadı ama bebek saçlanıyor derler bizde ,maden suyu iç çok iyi geliyor tavsiye ederim Wink
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2008 Saat 17:44
benim saçlarım pek gürdür..kızım da benden bu özelliği aldıysa yandık derim.....saol nilay maden suyunu deneyeceğim
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10157
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2008 Saat 17:46
umarım işe yarar beb çok faydasını gördüm arkadaşlarımdan da duydum, zaten o zaman maden suyu içmeye başladım öncesinde sevmez içemezdim 
Yukarı Dön
gülce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1537
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2008 Saat 20:53
Orjinalini yazan: ilal ilal Yazdı:

forumda artık kadındoğum uzmanı olmadığı için tecrübeleri annelere sorayım dedim...7,5 aylık olduk mide bulantıları geri döndü...yengemde hiç olmamış öyle..telaşlanıyorum..normalmi acaba
canım telaşlanacak bişey yok;her kadının hamileliği de doğumu da çok farklı olabiliyor.9 ay boyunca bulantı çekenler;doğuma gitmeden hemen önce çıkaranlar da var.bunun için hiç üzülme.Nilay'ın söylediği gibi soda içmek;elma  ve tuzlu çubuk kraker yemek mideni bastırabilir.
saçının çıkmasıyla hiç alakası yok bu durumun;bebişin rahim içinde bütün uzuvlarından ayrı bir yerde;tek bağlantısı göbek bağı;ordan da mideni kazıması mümkün değil!!rahim büyüdüğü için bütün organlarına;özellikle bağırsak;mide ve akciğerlerine baskı yapacak seni de rahatsız edecek;çok normal bir durum.8.ayınız bittiğinde aşağı inmeye başlayacak;sen de rahatlayacaksın.
umarım en kolay şekilde atlatırsınLOLStar

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2008 Saat 21:23
İlal sakın kutu meyve sularından içme canım. Ya da bulantılarını artıracak gıdalardan uzak dur derim. Bünye ne isteyip istemediğini sana anlatır. Ben de hamilelikte hafif reflü oldum son aylarda ve bir gün kana kana vişne suyu içtim yarım litre kadar susadığım için amanın ardından sanki ejderha gibi boğazımdan alevler geliyor gibi oldum. Bol bol soğuk süt ya da su tavsiye ederim. Ama evde pişti yemem lazım diye canının istemediği hiçbişey yeme derim.Wink
Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2008 Saat 21:52
normaldir canım.telaşlanma.tuzlu kraker ve ya tuzlu bisküvi ye ve çok miden bulandığında yatmaya çaliş.işe yarayacaktır.
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2008 Saat 21:54
ah ahhh o bulantılar,ben dokz ay kustumConfusedsezeryana girerken bile kustum,eve girer kusardım,dışarı çıkar gene kusardım,aman çeşmeden akan su görürdüm yine kusardımDeadDeadDeadama seninki biraz daha farklıymış cnm bi ara durmuş tekrar başlamış,bana hap falan hiç bişey işe yaramazdı serum içine bulantı iğneleri karıştırıp serum alıyodum sürekli,banda bulantıya en iyi gelen bu iğeler ve geçicide olsa kraker işe yarardı,umarım seninkide birazn önce geçerde kuzunu alırsın kucağına sağlıklı bi şekideStar
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.