Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
zeyno18
Altın Üye
Sebebi Hayatım Canım Kızım
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3462
|
Konu: dişlerinin çürümemesi için Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 10:47 |
arkadaşlar isim verilmesi yasak sanırım doktorumuz bize zeynep için bir hap verdi dişlerinin daha çok güçlenmesi için ve ilerideki olası çürükleri engellemek için haftada 3 kez kullanılan bir hap ve üzerinde 16 yaşına kadar kullanılıyormuş öyle yzıyor ben henüz başlamadım çünkü korkuyorum hap nihayetinde ve daha önce hiç böyle birşey duymadım sizlerden böyle bir hap kullanan varmı yada duyan kızım 1.5 yaşında napsam bilemedim
|
|
haticeirmak
Katılımcı Üye
Puanlar: 512
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 11:10 |
flor içerikli bir hap mı canım?bizim doktor dişleri için her ügn 1 tablet çiğnesin dedi bize de verdi, hatta Kadir Bey de bahsetmişti bir soru cevap esnasında i her hastam günde 1 tablet alıyor diye.
benim oğlum 15 aylık, doktoru floru 11. ayda verdi ama bizimki çiğneme özürlü birz onun için çiğneyemiyor ya yutuyor direkt ya da katı yiyince hala öğürdüğü için öğürüp çıkarıyor kusuyor yani bizim efektif olarak kullandığımız söylenemez, onun için etkileri konusunda bir şey diyemeyeceğim.
eğer bahsettiğinden flordan farklı bir şeyse canım, o konu da bilgim yok malesef.
|
|
|
zeyno18
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 11:38 |
teşekkürler canım şimdi farkk ettim gülay arkadaşımızda çocuk hastalıkları bölümüne sormuş bu soruyu isimde yazıyor bizede aynı hap verildi çiğnemesi gerekiyormuş ama henüz çiğneyemez diye çok az bir miktar suda erit ver dedi ben daha önceden hiç duymadığım için tedirgin oldum
|
|
haticeirmak
Katılımcı Üye
Puanlar: 512
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 11:48 |
canım ya suyun içinde eritince de oluyor muymuş?ay çok sevindim o zaman ben de eriteyim bari, teşekkürler canım
|
|
|
iremnur
Kıdemli Üye
Puanlar: 1054
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 11:51 |
bende bu konuda kararsızım çünkü diş dr u kullanmayın gerek yok diyor çocuk dr u kullanın diye ilacı veriyor
|
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 24972
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 12:30 |
ewt bunu hakkında kesin bişey duyarsanız banada haber verin kıslar aşdım ama kullanmadım ,aslında çok iyi bişey tabi dişlerinin çürümemesi ama ...
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8349
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 22:09 |
ben kullanmıyorum. doktormuz verdi ama abim diş hekimi ve kullanmamaı söyledi ben de olduğu gibi çöpe attım. hatta çocuk üzerine gelişmiş doç bir arkadaşına da sordu sırf beni ikna atmek için o da kullanmasın dedi. florun fazlası da zararlıymış. ben çocuğuma içirdiğim suya güveniyorum, onun içerisinde günlük alması gereken miktar zaten varmış
|
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
|
zeyno18
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 23:30 |
haticeirmak Yazdı:
canım ya suyun içinde eritince de oluyor muymuş?ay çok sevindim o zaman ben de eriteyim bari, teşekkürler canım |
rica ederim canım
|
|