Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
batticon
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
|
Konu: Sivas Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2007 Saat 21:48 |
Merhaba Sivas gözümde tütüyor, Katmerini, pidesini, simidini ....çok özledim kısmetse bayramdan sonra gideceğim, ailemin kocaman kısmı hala orada:)
Düzenleyen Siddartha - 01 Ara 2009 Saat 14:45
|
 |
zehra
Kıdemli Moderatör
"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"
Puanlar: 9194
|
Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2007 Saat 01:05 |
bende sivaslıyım canım . sivasın neresindensin ?kömbeyi .hingeli madımagı biliyomusun . bende onları severim . arada annem yaparda fazla özlemiyom o yüzden ..
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2007 Saat 02:46 |
madımağı biliyomda hingesini bilmiyom ben 
|
 |
zehra
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2007 Saat 13:43 |
hingesi diil kız hingel.
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2007 Saat 14:21 |
her neyse işte o farklı bişeymi benim bildiğim bi çeşit madımak sadece nerde yetiştiği var bi tarla madımağı,bi çimenlik yerde olan madımak,bide mezarlıkta büyüyüp gür gür olan madımak  biz onu yemezdik nedense ben bayılırım madımağa bide yemliğe
|
 |
zehra
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2007 Saat 13:11 |
yemlik sizdedemi var .kız. bendes sevreim madımagı .bizdeki oçiimenlik yerdeki madımaktan . ama artık fazla olmuyo yani toplayacak kimse yok . gerçi gene senelrde pazarda gördüm satıyolardı şaşırıdm .
|
|
 |
yasemin
Kıdemli Moderatör
Puanlar: 71786
|
Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2007 Saat 13:50 |
fasulye Yazdı:
yemlik sizdedemi var .kız. bendes sevreim madımagı .bizdeki oçiimenlik yerdeki madımaktan . ama artık fazla olmuyo yani toplayacak kimse yok . gerçi gene senelrde pazarda gördüm satıyolardı şaşırıdm . |
madimanak dan sizdede varmi fasulye bizim yaylada oluyor ondan corbasini yaparlar buukler annem cok yapardi yaylaya giderdik guzel corbasi oluyor kurutan kurutuyor satiyorlar bile carsisinda kisin corbasi yapilirdi ayni seyden mi bahsediyoz
|
|
 |
zehra
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2007 Saat 14:02 |
evet canım ayşı şey galiba bizimkinide çorbası yapılıyo . kurutuluyoda . çok güzel olur
|
|
 |