Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Aşılar & Hastalıklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - OĞLUMUN CANI ÇOK YANDI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuOĞLUMUN CANI ÇOK YANDI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 587
Mesajın Direkt Linki Konu: OĞLUMUN CANI ÇOK YANDI
    Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 12:04

CryMerhabalar... oğlum 1 yaşına girdi ve doktorumuz tam idrar testi,hemogram istedi.bu sabah hıfsısıhha enstitüsüne götürdük.idrar testini başardık.Fakat sıra kan almaya gelince kuzum çok ağladı,benim içim parçalandı.Annemle zor tuttuk Batuhan'ı.Bizim canımız daha çok yandı.Mecburen bu testleri yapmak zorundayız.umarım herşey normaldir ve bir daha kan sayımına gerek kalmaz.Bir daha katlanmak çok zor...CryCryCry

İnan başlığı okuyunca, çok kötü bir şey oldu sandım ve korktum Unhappy canım bunlar 1 yaşında yapılan rutin kontrollerdir, hepimizin bebeğinden kan alındı, merak etme bir şeyi yoktur Big%20smile Sağlık olunca mecburen bu durumlara katlanıyoruz Confused

Düzenleyen fatoş - 12 Haz 2008 Saat 14:48
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 12:09
YAaaaaaaaaaa canım var ya başlığı görünce ödüm koptu çocuğa bir şey oldu sandım Tongue 
Çok şükür bir şey yokmuş Star bak güzelim sağlık adına yapılan herşey iyidir anlık bir acı verse de yaptırmak zorundayız aşılar gibi Wink geçmiş olsun dr ne için istedi testi?
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2802
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 12:10
çok geçmiş olsun canımm, umarım hersey yolundadır, Allah sağlık sıhhat versin BatuhanaStar
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 12:17
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

YAaaaaaaaaaa canım var ya başlığı görünce ödüm koptu çocuğa bir şey oldu sandım Tongue 
Çok şükür bir şey yokmuş Star bak güzelim sağlık adına yapılan herşey iyidir anlık bir acı verse de yaptırmak zorundayız aşılar gibi Wink geçmiş olsun dr ne için istedi testi?

teşekkür ederim oğlum geçen hafta 1 yaşına girdi.kontrole götürdük.biraz kansız gördü sanırım.ve aslında zaten çocuklarımıza 1 yaşına girdiğinde kan sayımı yapılması gerekiyormuş.emzirmeye devam ediyorum,ilaçları kan damlasını düzenli kullanmıştım.fakat oğlum 7 aylık olana kadar kusuyordu.inşallah normal çıkar kan sayımı Clown
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 12:18
Çok geçmiş olsun canım...Belirli rahatsızlıkların olup olmadığının belirlenmesi için bu kısa süreli acılara ,bizde,çocuklarımızda dayanmalıyız...dayanmalıyızki..sonra ki zamanlarda daha çok acı çekmesinler dimi.??? geçmiş olsun..umarım herşey iyidir....
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 12:22
Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

Çok geçmiş olsun canım...Belirli rahatsızlıkların olup olmadığının belirlenmesi için bu kısa süreli acılara ,bizde,çocuklarımızda dayanmalıyız...dayanmalıyızki..sonra ki zamanlarda daha çok acı çekmesinler dimi.??? geçmiş olsun..umarım herşey iyidir....
teşekürler canım yarın alıcam bakalım sonuçları.uyuyor şimdi,çok yoruldu sabah 7.30 dan beri.hoşçakal....Clown
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 12:44
cok gecmis olsun canim rutin kontroller bunlar hic birseysi yoktur delikanlinin
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 12:46
Orjinalini yazan: şeniz şeniz Yazdı:

Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

teşekürler canım yarın alıcam bakalım sonuçları.uyuyor şimdi,çok yoruldu sabah 7.30 dan beri.hoşçakal....Clown

aman uyusunda dinlensin paşa...güzel haberlerini bekliyoruz canım...
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.