|
Klimada burun tıkanıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lavanta07 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Lavanta07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 21 Dakika önce Saat 17:26 |
Kadir hocam sevgiler🌸 kendim için bir sorum olacaktı size. Hazirandan bu yana, burun tıkanıklığı var bende. Şöyle ki, klimalı ortamda,denizde yada dışarıda hafif bir rüzgarda,serin bir ortamda burnum tıkanıyor.buhar coldmix illiadin vs denedim.Fakat yine aynı ne zaman serin rüzgarlı yada klimalı bir yerde bulunsam burnum tıkanıyor.Öneriniz ne olabilir acaba?Şimdiden çok teşekkür ederim 🌸
Düzenleyen Lavanta07 - 8 Saat 21 Dakika önce Saat 17:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118272 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakanıza 2 damla ColdMix damlatın.
|
|
![]() |
|
Lavanta07 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Lavanta07
Hocam coldmix te denedim defalarca ama sorun devam ediyor ne yazık ki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118272 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir KBB doktoruna danışın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|