Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen Pişik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geçmeyen Pişik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Seymahu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seymahu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen Pişik
    Gönderim Zamanı: 10 Saat 12 Dakika önce Saat 02:21
Merhabalar Hocam. Oğlumda 1 aydır devam eden bir pişik mevcut. Pişikten öte mantara dönüştüğünü düşünüyorum, sizin fikrinizi almak istedim. Doktora götürmedim malum bu gibi durumlarda alerji sebepli, diyet uygulanacak gibi şeyler söyleyecekler muhtemelen. travazol ve hamazinc karıstırıp sürdük ama sonuç alamadık. Bugun eczaneye borik asit yaptırdık, eczacı mantar için işe yarar ama asit oldugu için iyice tahriş de edebilir, o sebeple ilk önce kremleri deneyin dedi. travazol ve bacoderm pomad verdi. Nasıl bir yöntem uygulamalıyız bu durumda hocam?

Teşesekkür ediyorum hocam 
Yukarı Dön
Seymahu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seymahu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Saat 6 Dakika önce Saat 02:27
https://hizliresim.com/21dneh8

fotograflardan biri yüklenmedıgı ıcın tekrar yukluyorum hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118245
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 2 Saat 60 Dakika önce Saat 09:33
  " eczacı mantar için işe yarar ama asit oldugu için iyice tahriş de edebilir"
Bildiğin SALAK!! Bu sıvının daha NE işe yaradığından ve çalışma mekanizmasından haberi bile yok! 
Esas; mantar enfeksiyonlarinda bir işe yaramaz.
Siz bu salağı dinlemeyin, başka bir Eczanede %3'lük 300ml Borik asitli su hazırlatın ve uygulayın.

Yukarı Dön
Seymahu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seymahu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 32 Dakika önce Saat 12:01
hocam 300 ml olmasinin bir onemi var mi? elimizde su an 100 cclik sisede yapilmisi mevcut %3 luk. eger 300 ml olmasi onemli ise tekrar hazirlatalim, mesajda ozellikle belirttiginiz icin sormak istedim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.