|
4 Aylık Bronşiolit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrvbyks ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ara 2018 Durum: Aktif Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 3 Saat 6 Dakika önce Saat 13:17 |
Hocam oğlum 3 ay 29 günlük. Ablası okula gidiyor. Geçen hafta ablasında öksürük oldu balgamlı. Aradan 3 gün geçti oğlum ateşlendi. 38.4e çıktı ateşi en fazla. Şu anda da balgamlı öksürüğü var. Doktora götürdüğümüzde 4 aylık bir bebek ne olursa olsun öksürük durumunda ilaçla tedavi edilmelidir dedi. Ciğerini dinleri bronşiolit dedi. Azitro, ventolin, cortair reçete etti. Almadım hiçbirini. Kızımı da sizin öğrettiklerinizle büyüttüm hep. Yalnızca beni söyledikleri korkuttu tıkanır vs. Ne yapayım öksürüğünün rahatlaması için? Ay olarak küçük olduğu için korktum.
Ayrıca hocam bugün 4 aylık kontrolü vardı. 3 kilo 48 cm doğumlu. İlk ay 1300, 2. Ay 1150 aldı. Ama 2. Aydan sonra düşüş başladı. 3 ay 650 gr aldı. 4. Ayda ise yalnızca 250 gram alarak 6050 kilo olmuş. Kutu süt başlayayım mı? Sütüm yetmiyor aç kalıyor diye hissediyorum kilo almadıkça.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|