|
Ates ve bogaz agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yeltun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2024 Durum: Aktif Puanlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 2 Saat 51 Dakika önce Saat 16:16 |
https://hizliresim.com/e5wq0tc
Hocam merhabalar nisan 2019 dogumlu oğlum. Dün gece yatmadan once boğazım agriyor dedi bgun halsiz ates 38, - 38,5 arası az once cok az kustu. Boğazımda kopukcuk baloncuk oluyor sanki diyor sanirim o sebeple de kustu.Umarim kusmalarin arkasi gelmez😒hiç birsey yemiyor cani istemiyor. sormak istediğim şu ki müsaadenizle resim yüklemeye çalışacağım dili pasli mi anlayamıyorum.yarin cocuk doktoruna götürüp baktirmaya gerek var midir antibiyotik icin eğer pas var ise
|
|
![]() |
|
Yeltun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2024 Durum: Aktif Puanlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pas başlamış, antibiyotik gerekebilir. Çocuk doktoru görsün.
|
|
![]() |
|
Tesekkurler hocam. 🙏
biraz ateşi yatisti gibi.kendini iyi hissederse yinede cocuk doktoruna götürmeye gerek olur mu?birde hocam siz ne önerirsiniz tercih ettiğiniz bir antibiyotik var midir
Yarın icin randevu yok ozel hastaneye götüreceğim yada acile ve malum güvenemiyorum hocam o sebeple onerrbileceginiz varsa onu yazdirmak istedim.kan tahlili isterse yaptırmalimiyim ? Smdi size danışayım ki ona göre yol alayım hocam. Ateşi dirençli durmuyor calpol ile hemen düşüyor 1 kez verdim bogaz agrisi rahatsız ettiği icin. Ates 38 lerde geziniyor uyuklamiyor kendinde uzanıyor dinleniyor ama halsizlik var biraz.
Düzenleyen Yeltun - 15 Dakika önce Saat 18:52 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|