|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dilekk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Tem 2025 Saat 17:22 |
Merhabalar hocam oğlumda geçen hafta kulak ağrısı başladı öncesinde burun tıkanıklığı ve baş ağrısı halsizlik vardı doktora götürdüm antibiyotik verdi kullanmadım hemem sizin dediğinizi yapıp 4 gün illiadin damla yaptım ağrı kesildi 4 gün kullandım bugün kontrole götürdüm enfeksiyon devam ediyor dedi antibiyotiği kullanın dedi hatta aksibor damla verdi kulak tıkanmış zarı göremiyorum dedi ama ben almadım damlayıda ama endişeliyim ne yapmalıyım kendiliğinden geçer mi ağrı yok kaşıntı var sadece
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117560 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN ağrıyan kulağa bir şey damlatmayın. İliadini 5 güne tamamlayın.
|
|
![]() |
|
dilekk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben illiadini 4 gün kullandım bıraktım hocam ve bırakalı bir kaç gün oldu kullandığım ikinci gün ağrı kesildi zaten ama enfeksiyon hala varmış peki antibiyotiği kullanmalımıyım kulağa zarar verir mi enfeksiyon daha kötüye gider diyede korkuyorum açıkcası
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117560 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktorun " kulak enfeksiyonu" palavrasına inandınız mı?
Olsa; Ateş olurdu, WBC: 20 üstü olurdu! Ağrı varsa, tekrar İliadin başlayın ve 5 gün kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|