Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İnsülin direnci
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İnsülin direnci

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Bsrglc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 39
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bsrglc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İnsülin direnci
    Gönderim Zamanı: 6 Saat 43 Dakika önce Saat 14:38
https://hizliresim.com/onw0j4u
Hocam merhabalar bugün genel tahlile gittim d vitamini sonuç çıkmadı iki gün sonra çıkacak dedi ama sonuç görünüyor galiba. İnsülin direncim varmış şekerden den uzak dur dedi bide guatr ı'm sınırdaymış iyot damlası kullanıyordum zaten devam et dedi Birde demir'in düşük dedi demir ilacı yazdı. Yakın zamanda grip falan geçirmedim en son geçireli 3 ay oldu. İnsülin direnci içinde iştah kapatıcı ilaç yazdı size sormadan almak istemedim hocam sevgiler. 

Düzenleyen Bsrglc - 6 Saat 39 Dakika önce Saat 14:42
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120501
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 2 Saat 52 Dakika önce Saat 18:29
Hiçbiri doğru değil. Çok mu aradınız bunu!!
1- Anemi YOK! Hgb:12.4g/dL ve bu ahmak, sırf Ferritin'e bakarak, "anemi" diyebiliyor! Bu salaklık bazı 
Türk doktorlarda çok yaygın! Sakın Demir ilacı filan almayın.
2- Şeker hastalığı ile ilgili hiçbir emare yok. Ayrıca da; Açlık kan şekeri yazılmamıs.
3-  Tiroid ile ilgili sonuçları göremedim!
4- D vitamin seviyesi, her Türk vatandaşında olduğu gibi DÜŞÜK. Hem de anormal düşük!  10.10!!
Daha; hangisi "sonuç" hangisi "Referans Aralığı" onu bile ayırd edememiş.
Bir ay ara ile 2 ampul D vit3 için ve Ağustos ayında tekrar ölçtürüp bana iletin.
Yukarı Dön
Bsrglc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 39
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bsrglc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Dakika önce Saat 21:18
https://hizliresim.com/jll3ovj
Hocam troidle ilgili sonuçları yükledim atlamışım kusura bakmayın. yavaş çalışıyor biraz dedi. 

Düzenleyen Bsrglc - 3 Dakika önce Saat 21:18
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.