|
Kan tahlili değerlendirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Huriyeozcn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Huriyeozcn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Saat 34 Dakika önce Saat 00:51 |
Hocam 30 aylık erkek 91 cm boy 13 kilo. Sadece d vitamini yaptıramadık 1000 lira ücret istiyor özel hastane sağlıkocagınında ekipmanı yokmuş küçük çocuklardan kan almıyormuş.
Yaptırınca yazıcam d vit en son Kasım ayında 1 ampul vermiştim Tam kan sayımında referans sınırı çıkanlar; BASO% - 0,1 MCHC - 34,5 MCV - 79,3 Kreatinin- 0.33 Diğer değerler; Glukoz- 81 Albümin - 4,3 CRP - <0,2 Çinko - 81 Demir - 118 Demir Bağlama Kapasitesi - 227 Ferritin - 15,04 Folat - 14,2 GGT - 16 Kolestrol - 147 Kalsiyum - 9,3 Klorür - 109 Hdl Kolestrol- 64 LDL kolestrol- 87 Lipaz- 12 Magnezyum- 2,17 Potasyum- 4,6 Vitamin B12- 377 Üre-29,96 Trigliserid- 73 HGB - 11.8 Düşük çıkanların bir önemi var mı? Diğeri sonuçlar hgb ve vitaminleri ne durumda hocam yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Huriyeozcn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Huriyeozcn
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini 1 sene önce 19 çıkmıştı hocam size yazmıştım 1 ay arayla 1 er ampul içirdim. Kan sonucuna göre mi verelim d vit yoksa yine de vereyim mi yaptırana kadar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anemi:Yok.
Antibiyotik gerekir mi? Bilemiyorum WBC(Lokosit) yazılı değil. 17'nin altında olduğunda gerekmez. D vitamini baktıramıyorsaniz, en azından HER SENE 1 ampul Dvit3 içirin. 30 aylık bir çocukta, Trigliserid, Kolesterol, HDL, LDL ve Folat baktırmak da ayrı bir "zeka" ürünü!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Huriyeozcn
Wbc 8.98 hocam hasta olmadığı için yazmamıştım kusura bakmayın
Kasımda vermiştim mayısta versem d vit ampul erken olmaz dimi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Geç bile ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|