|
Kabızlık, huzursuzluk, uyumama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melike Ptgl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2025 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melike Ptgl
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 09:56 |
Hocam merhaba dk: 3650, 53 cm şimdi 6 ay 26 günlük 69 cm 8000 kilo erkek bebek. Oğlum 3 gündür gündüz uyumuyor ağlıyor. Gece de yarım saatte bir uyanıyor gözü kapalı şekilde ağlıyor hiçbir şekilde sakinleştiremiyorum. İştahsız bir bebek. Dün hafif vücut ısısı yükseldi 37.3 tü. Bende calpol verdim. Bugün de hala var ve geceden beri öksürüyor aferin şurup verdim burnunu yıkadım. Zaten 10 günü aşkın geniz akıntısı vardı sıcak buhar, cold mix fayda etmedi hocam. Ekgıda hiç yemiyor benim sütüm yetiyor mu bilmiyorum biberon tutmuyor ağzına bir şey koymuyor sadece ağlıyor lütfen yardımcı olun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Boy-kilo da bir eksik yok!
2- Ateş: 38 üstüne denir!! 3- Ateş düşürmeyin. Ateş ve havaleden korkmayın. "Ateş ve Tedavisi" makalemi yazarlar kısmından okuyun. 4- Bu yaştaki bir çocuğa Aferin mi verdiniz? Anladık, onu veren keriz zır cahil de, siz NİYE İLACIN İÇİNİ OKUMUYORSUNUZ?? 12 yaş ALTINA VERİLMEZ!! 5- Calpol ve Aferein ASLA bereber verilmez.... İki ilaç da Parasetamol ihtiva eder! Niıe ilacın ilçini okumuyorsunuz? İnşallah çocuğun Karaciğerine hasar vermemişsinizdir! Calpol:120mg Aferin:160mg parasetamol ihtiva ederler. Bir AST,ALT baktırmanız iyi olur!
|
|
![]() |
|
Melike Ptgl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2025 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melike Ptgl
Hocam aferini yazan çocuk doktoruydu sabah da acile gittik doktor bana antibiyotik vereyim mi dedi bende ben bilmiyorum hocam dedim yazdı dolven falan da yazdı ama içirmedim hocam uykusuzluktan bende hasta oldum. Dün ikindi vakti calpol vermiştim bir çay kaşığı bugün de sabah yarım çay kaşığı aferin verdim bir daha vermem hocam bana bir yol gösterin ne yapayım burnu çok akıyor öksürüyor boğazına baktı şişmiş tahriş olmuş dedi ciğeri temiz dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bildiğin Grip!! Ama Türk doktorları yeminli oldukları için asla Grip teşhis etmezler. Onlara göre her öksüren
çocuk, ya Astım dır ya da Zatürre! Griplerin ilacı/tedavileri yoktur. 2-3 hafta sürerler. Yazılarımı okuyun. Ateş düşürmeyin. 7 aylık bir çocuğa, Aferin yazan doktora da, o ilacı veren eczacıya da YUH olsun!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - Dün Saat 16:50 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|