|
Oğlum için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
demetdere ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı demetdere
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 57 Dakika önce Saat 20:28 |
Kadir Hocam 40 yaşında kadinim.Sali günü boğaz ağrısı üşüme vücut agrisi ile başlayan hastalığım sonucu aile hekimine gittim atesim cok çıkmadı 37 lerdeydi doktor sinüzit dedi antibiyotik ve bazı ilaçlar yazdı.Burnum cok doluydu koyu akinti geliyordu. Kullanmadim hiç birini sizden okuduklarimdan illiadin damla kullandım.Burnum daha iyi ama boğaz agrım geçmiyor.Tantum verde sıkıyorum sadece.O bolgedeki lenfler sismis onlarda ağrı yapıyor sanirim.
Ama sizi oglumla ilgili rahatsiz ediyorum.7 yasindaki oğlumunda bugün boynundaki lenflerden bi tanesi sis(2 hafta önce hastalanmıştı o zaman sismisti) ve kafasini hareket ettirirken dokununca aciyor ve az önce ateside çıktı.Benden mi geçti hastalık bilmiyorum ama boğazdaki lenflerin ordaki ağrı için ne yapabiliriz.Atesi düşürmüyorum.
Düzenleyen demetdere - 7 Saat 51 Dakika önce Saat 20:34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|