|
Hİdroüreteronefroz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nouvelle ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 4 Dakika önce Saat 18:41 |
Hocam merhabalar,
Kızım 5 ay 12 günlük. Boyu 65 cm, kilosu 7, kafa çapı 43.5 anne sütü içiyordu, son bir haftadır aldığı kadar mama veriyorum o da günde 90ml geçmiyor. İdrarında son iki aydır azalma hissediyordum. Günde en fazla 4 bez ıslaklık göstergesi renk değiştirecek kadar yapıyor fazlasını yapmıyor. Bunu çok salya akitmasina bağlıyordum. Rota asisinin 2. Dozu için hastaneye gittik. Boynunu hafif sağa tutuyor diye bende sağına zaten yüz üstü yatırıyorum. Gittiğimizde onu da sordum, doktor USG istedi SCM kasında bir sorun yok dediler kontrol amaçlı karın ultrasonu da baktılar böbrek sonuçlarında bir böbrek diğerinden küçük dendi. Daha dün banyo yaptirdigimda altını bezlerken idrarını yaptı ama hiç ağrı sancı hissetmedi ve rengi gayet duruydu sadece miktar olarak azdı. Sonucu gonderiyorum hocam. Yapmam gereken nedir? Fikirleriniz benim için çok kıymetli. Sevgilerimle ve saygılarımla... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|