|
Goguste tomurcuklanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2025 Saat 20:02 |
Kadir bey iyi aksamlar. Kizim 9 yasina girecek. Goguslerinde tomurcuklanma oldu. Yazin cocuk dr una goturdum. Hormon tesleri ve muayne sonrasi ,sikinti olmadigini soyledi.
Kizim ykin zamanda gogsunun,asiri degil ma agirdigini soyledi.bu sefer aile hekimine goturdum. Iltihap var deyip, antibiyotik verdi Kizim hala agiriyor diyor, normal midir sizce ,tekrar cocuk dr una gitsem mi? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Yazin cocuk dr una goturdum. Hormon tesleri ve muayne sonrasi ,sikinti olmadigini soyledi. "
Aptalin teki!! NE tahlili yaptirdi ki?? " bu sefer aile hekimine goturdum. Iltihap var deyip, antibiyotik verdi" Bu da; baska turlu bir aptal! Ne diye bunlara gidersiniz ki!! Sabit Forum kusmindan; "Erken ergenlik" bahsini okuyun. Erken ergenlik konusunda, Turkiye'de hicbir doktora inanmayin, aldanmayin. Anormal bir durum yok, sakin masaj yapmayin, sikmayin, ovusturmayin. Ayni sual kimbilir kacinci defa soruldu. Eski cevaplara da goz atin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|