Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Özel bölgede kaşıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Özel bölgede kaşıntı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NAZLI35 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 166
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NAZLI35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Özel bölgede kaşıntı
    Gönderim Zamanı: 20 Saat 18 Dakika önce Saat 02:07
Merhaba Hocam 9 yaşındaki kızım özellikle geceleri vajina bölgesi kaşıntı şikayetiyle uyanıyor.çok çok nadir çamaşırında sarı akıntı görüyorum.vajina bölgesi iç kısımları çok kızarık şekilde. Gece kaşıntıdan uyanınca özel bölgesini bebek şampuanı ile yıkıyorum zor duruyor köpüklü durunca çok yandığını söylüyor zar zor köpükle bekletip hemen duruluyorum sonra kaşıntısı rahatlıyor.nemli kalsın kaşımaktan cildi kurumasın diye madecasol sürüyorum bu şekilde 2-3 günde bir 1 haftadır şikayeti devam ediyor özellikte geceleri olduğunu belirtmek isterim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120105
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Saat 56 Dakika önce Saat 03:29
Muhtemelen "Kil kurdu" var.
Kil kurtlari, gece makat deliginden disari cikar, makat cevresine yumurtalarini birakir ve tekrar iceri girerler. 
Bazilari, vajen icine de girebiliyorlar.Bir defalik, Andazol surup 2 olcek (beraber) icirip kontrol edin. 3 hafta
 sonra gene ayni sekilde verin.
Sonucu yazin.

Yukarı Dön
NAZLI35 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 166
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NAZLI35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Saat 39 Dakika önce Saat 03:46
Cevap için teşekkür ederim. İlacı yarın hemen kulllacağım kilosu 19.5 kg. Bu kiloya 2 ölçek uygun mudur?
çarşaf vs hijyen temziliğine gerek var mı?Anne baba olarak bizde içmeli miyiz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120105
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 3 Dakika önce Saat 19:22
Ilacin icini okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.