|
Tek taraflı büyük bademcik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep35.. ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep35..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Saat 38 Dakika önce Saat 12:20 |
Kadir Bey merhaba benim oğlumun bebeklerinde beri bir taraflı bademcik büyüklüğü ve geniz eti büyüklüğü var. Size daha önce de lenf bezi şişmesi jcin yazmıştım. Boynunda da yıllardır aynı yerde şiş lenf bezleri var. İnternet'e arastirdigimda boyunda lenf bezi gece terlemesi tek taraflı bademcik büyümesi bademcik.kanseri yaziyor biz çok evhamlandik. Daha önce kaç doktora götürdük hepsi alınması gerekiyor 1 tanesi gerek yok almaya dedi sadece geniz etini aldirdik %97 büyüme olduğu için. Size bademciginin fotoğrafını atsam.yorumlarsaniz çok sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski cevaplarimi okuyun.
Turk doktorlarina inanirsaniz, basiniza cok buyuk isler acarlar!
|
|
![]() |
|
Zeynep35.. ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep35..
Okudum ama tek taraflı bademcik büyümesi ile ilgili bir yazıyı bulamadım. Lenf bezleri var yıllardır kaybolmadan duran. 3 yaşında kızım var onda da geçen hafta fındık kadar oynayan hareketli bir boynunda lenf bezine denk geldim. O da ateş öksürük burun tıkanıklığı atlatmisti 2 hafta önce bunlar normal mi hocam. Oğlumun bademciginin fotoğrafını eklemeye çalıştım.ama.yapamadim maalesef
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilhassa; Enfeksiyoz Mononukleoz icin belirgin arazdir.
Bu baslik altinda okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|