|
Dvit3 hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nouvelle ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Saat 20 Dakika önce Saat 00:52 |
Hocam merhabalar,
Kocam için yazıyorum. Kocam 34 yaşında kalp hastası. 30 yaşında kalp krizi geçirdi ve ilaçlı stent takıldı. 31 yaşında ikinci kez kalp krizi geçirdi. Kutu kutu ilaç içiyor. Tahlillerde d vitamini de eksik çıktı. Doktor d vitaminini hap şeklinde yazmış. Günlük olarak 2 adet kan sulandırıcı 1 adet kalp ritmi düzenleyici ve 1 adet kolestrol hapı içiyor. Sorum şu ki d vitaminini ampul olarak kullanmasın da sakınca var mı? Eğer yoksa nasıl ve kaç kere kullanmamız gerekiyor? Tahlil sonucunu ekliyorum hocam. Cevabınız için teşekkür ederim. Sevgilerimizle ve saygılarımızla... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119819 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Doktor d vitaminini hap şeklinde yazmış."
D vitamin seviyesi; 15.6ng/dl ve bu ahmak hala hap yaziyor. Tipik bir Turk doktor zavalliligi! Dvit3 aleyhinde o kadar cok yalan haber yaptilar ki, simdi de Dvit3 ampul yazmaya utaniyorlar! Beter olsunlar. Salakliklarin ceremesi bu gariban halk cekmek zorunda degil Allahtan kimse bu sahtekarlara inanmiyor.Bir ay ara ile 2 ampul dvit3 icirin ve Temmuz ayinda tekrar olcum yaptirip, bana yazin. Ampuleri kirmadan once IYICE CALKALAYIN!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|