|
Pleva mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bsrglc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Saat 48 Dakika önce Saat 05:40 |
https://hizliresim.com/3jt94sp
Değerli hocam tekrardan merhabalar. Hocam elimin üstünde nerdeyse 1 seneyi geçti bu şekilde sulu kabarcıklar çıkıyor çıktığını farketmiyorum kaşınıyor bir anda kaşıyınca sulu ve kanlı şekilde patlıyor bir kaç gün kaşındıktan sonra kendiğinden sönüyor ve elimin üstünde gördüğünüz gibi kahverengi izler bırakıyor. Daha sonra tekrar aynı elimin üstünde veya çevresinde başka bir yerde çıkıyor. Hocam travazol sürüyorum onunla kontrol altına alıyorum geçici olarak iyileşiyor tamamen bir süre sonra tekrar çıkıyor ama hep sağ elimin üstü ve bulaşmıyor yayılmıyor sağ elimde geziyor sönüp sönüp çıkıyor hocam neyin nesidir bu ben pleva ya benzettim görünüş olarak ama çok bir bilgim yok vücuduma yayılmıyor aileden başka birine de bulaşmadı hocam saygılar
|
|
![]() |
|
Bsrglc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En son resimlerde bıraktığı kahverengi izler daha net bununla ilgili cildiye ye gittim hamileydim basit bi krem verdiler işe yaramadı bende küçük bebek olunca çok üstünde duramadım. Yaş 30 herhangi kronik hastalığım yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119747 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pompholyx veya Pemfigus olabilir.
Travazol; mantar kremi!!! Ne alaka! Gunde 2 defa Hipokort merhem surun ve kasinti oldugunda, soguk kompres yapin ve kasimamaya calisin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deneyeceğim teşekkürler değerli hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|