|
Alt ön bacak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cerenmsl ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2025 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 6 Saat 49 Dakika önce Saat 19:53 |
Merhaba hocam.
Size geçtiğimiz hafta kızımın ateşli hastalığından dolayı yazmıştım. 4 gün yüksek ateşli bir grip geçirdi. 4. Günün sonunda gece uyumaya çalışırken sürekli sol bacağını hareket ettirmek istedi. Sonrada kalkıp yürümek istedi . Bacağım bir tuhaf oluyor dedi. Uykuya dalarken ayy yine oldu yine oldu diye sıçradı . Sonrasında da aynı bacakta gelip giden bir ağrı başladı. Sol bacağının alt ön kısmını zaman zaman da bileğini gösteriyor ağrıyor diye. Bugün ağrısı daha da arttı. Huzursuzluk ve halsizlik var. Tüm bunların nedeni grip midir ? Yine son 26 şubatta genel bir kan testi yaptırmıştım . Onu da ekleyeyim .
|
|
![]() |
|
Cerenmsl ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2025 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119747 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, Griplerde bu sekil "sinir ucu" tutulumlarina bagli bu gibi sikayetler olabiliyor. Kendiliginden gecer. 1- SAKIN: Demir ilaci kullanmayin. 2- Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 kirip icirin ve Temmuz ayinda, sadece D vitamini olcturup, bana yazin. (En azindan o sacma sapan, Turk uydurmasi D vitamin Referans araliklarini yazmamis!!) Herhalde utanmis!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 3 Saat 45 Dakika önce Saat 22:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|