|
Kanda yağ parçacıkları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2025 Saat 22:47 |
Hocam merhaba, her zaman çocuklarımla ılgıli sorular sorardm bu defa kendimle ilgili soru sormak istiyorum. Hocam gecen yıl 22 haftalık bebegımın kalbı durmustu, ıkı hafta once de 11 haftalık hamileydim kontrolde onunda kalbının durdugunu ogrendım. Doktor trombofılı ve kromozom tahlıllerı istedi. Kanda pıhtılaşma olabilir dedi. Bugun gıdıp tahlıl vermek istedim. Kan alınırken hemsıre bırden sasırdı. Kanımda gozle gorulen yag parcacıkları oldıgunu soyledı. Bende baktım ve gordum. Enjektör ıcınde beyaz beyaz kucuk bseyler vardı. Sımdıye kadar ilk defa boyle bsey gordum. Hocam belki kızacaksınz alanınız olmadıgı ıcın ama cok merak ettim bu kotu bseymı degıl mı? Sureklı dusunuyorum. Hocam lutfen yorumunuza ıhtıyacım var. Bunun ıcın herhangı bır doktora randevu alıp gıtmem gerekir mi?
Düzenleyen Meryemesma - 12 Mar 2025 Saat 22:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119689 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enjektor TEMIZ DEGILDIR!!
Baska yerde kan verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|