|
Bademcik şişmesi ve hamilelik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 403 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Saat 52 Dakika önce Saat 10:44 |
Hocam merhaba merak ettim bir konu var 35 yaşında 27 hafatalik hamileyim .. formu yıllardır okurum kızımı Allah razı olsun sizlerin yazılarınızda büyüttüm .. bnm merak ettiğim konu şu bademcik şişmesi boğazda dil de beyz kaln tabaka koku vs varsa antibiyotik yoksa ateş varsa sadece viral bisy dersimizde yani tek başına bnde sadece bademcigm sismesi vr üç gündür ateş yok halsizlik yok burun akıntısı nezle gbi bı belirti yok ama bademcik bole zor yutkunacak kadr hatta kulaklarıma vuruyor bazen sağ bazn sol kulağım agryor orta şiddete ama beyzalik vs. Dilde kesinlikle yok .. dedgm gbi ateş yok .. yani buda mi viral bisy yoksa acaba mgde yle felnnmi alakalı ki boğaz reflusu gbi bisy mi yapdi kafam karıştı bu durumda devmli pastil açık çay içine ball limon katıp iciyrum ilerlemesnndiye ypabilchm bisy var mı ekstra bunu merak etmiştim...hamile olunca biraz acaba onluyebilcgmnbisy var mı diye bakiyrum .. bide öksürük feln da yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dil pembe ise; Viral enfeksiyon.
Tek tarafli bademcik sismesi ve uzerinde tabaka olmasi: "Enfeksiyoz Mononukleoz" denilen viral hastalik. Artik bu soru birakin hergun, gunde 2-3 sefer sorulur oldu!
|
|
![]() |
|
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 403 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamamdır hocam saolasnz
Düzenleyen esmanurr - 3 Saat 22 Dakika önce Saat 21:14 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|