|
D Vitamini tahlili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 197 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şub 2025 Saat 09:51 |
Hocam iyi günler, Devit ampul içtikten ne kadar süre sonra tahlil yaptırmalıyız
Benim 18 di hocam bir ay ara ile 2 ampul ictim..2 yaşında kizimin Temmuzda değeri 45 di bu ay 1 ampul icirdim. Doğru yapmış miyim?Her yıl Ocak Şubat gibi mi icirmeliyim, Ben kış başlayınca icirsem hastaliklara karşı da iyi olur diye düşündüm. Ekim gibi tekrar icirebilir miyim
Düzenleyen DenizCihangir - 19 Şub 2025 Saat 09:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olmasi gereken seviye: 50-100 arasidir.
Sakin Turk doktorlara inanmayin. D vitamini eksikligi tedavisinde verdikleri o sacma sapan damlalarla ve dozlarla basarili olamayinca, devamli D vitamini alt sinirini; 50ng/ml'den, 6,6ng/mL'a kadar indirdiler. Simdilerde de, foyalari ortaya cikinca; 1- Turklerde D vitamin seviyesi dusuktur, her toplumun ayri "D vitamin seviyeleri vardir" gibi zirvaliklara bas vurdular. Tabi, bunu da kimse yemedi! 2- Bazi laboratuvarlar; "Referans Araliklarini" yazmamaya basladilar!! (Bunlar en namuslu olanlar) 3- Bazi hastaneler, bilhassa Devlet hastaneleri, D vitamin olcumleri yapmaz oldular! Evet, hic gunes gormediginiz surece, 6 ayda bir, 1 ampul Dvit3 icin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Şub 2025 Saat 19:49 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|