Burun kanaması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
aabut
Üye Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 11 Saat 42 Dakika önce Saat 12:13 |
Hocam merhaba. Kızım 5 yaş 9 ay. 2750 doğdu 19,5 kg şu an. Grip geçirdi 3 gün süren bi ateşi oldu sadece bir gece 39u geçince rahat yatsın siye bir ölçek calpol verdim. Salı gecesi burnum akıyor dedi bir baktık ki kan akıyor peçete tutup kafasını eğince duruyor ama eğmezsem akmaya devam ediyor az az değil peçete dolduruyor yani. Bu sabah yani çarşamba sabahı gene akmış yastığına da sümüğüm akıyor dedi gene tamponla durdurduk. Şimdi öğlen gene akmış gene durmuş. Minik ufacık parçalar da gördüm ama kanlı sümük mü farklı bir şey mi bilemedim. Çok tedirgin oldum bu durumda. En son sabah 38 derece ateşi vardı ilaç falan vermedim hiç. Her kanamada da farklı delikten geliyor kan. Neden olabilir, nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkürler
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Grip sonucu; burun ici odem nedeni ile buruna parmak sokulunca, bu sekilde kanamalar olur.
Gunde; 3-4 sefer burnuna su cektirip sumkurtun.
|
|
aabut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam peki 5.gün gene ateşi çıktı 38,5 oldu. Grip için normal mi? Genellikle çok hasta olan bir çocuk değil
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Olabilir, Grip yapan virusun cinsine gore degisir.
Problem; Turk doktorlari asla grip teshis etmezler. Ya astim derler, ya da Zaturre!! O yuzden dikkatli olun.
|
|
aabut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam bi panikle doktora gitmiştim burnu kanayan çocuktan influenza testi istiyor. İnfluenza testi burna çubuk sokularak yapılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum emin değilim ama tekrar burnu kanamaz mı? Yaptırmadım çünkü influenz diyip enfluvir diye bir antibiyotik veriyorlar.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|