Geniz akintisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Aybükeberk
Üye Kayıt Tarihi: 25 Oca 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Saat 47 Dakika önce Saat 09:57 |
21 aylık, 12 kg ağırlığında ve 88 cm boyundaki oğlum iki gündür burun tıkanıklığı yaşıyor. Gece burundan nefes almakta zorlanıyor ve horlamaya başladı. Hemen serum fizyolojik damla kullanarak burnunu temizliyorum ve burun aspiratörüyle balgam çekiyorum. Ancak burun akıntısı dışarı değil, genize doğru oluyor. Gece ateşi olmadı ama vücut sıcaklığı normalden yüksekti. Uyumakta zorlandı, bu nedenle vücuduna zeytinyağı ile masaj yaparak rahatlatmaya çalıştım ve uyumasını sağladım. Sabah kalktığında yine genzi doluydu. Aynı işlemleri sabah da uyguladım. Şu anda doktora götürmek istemiyorum. Burnunu açmak için illadin kullanabilir miyim ? Birde bu hastalık grip mi ? Grip ile ilgili müdahalede bulunuyorum. Çalıştığım için anneannesi bakıyor. Çocuğun korona olduğunu söyleyip benim moralimi bozuyor. Israrla doktora götürmemi istiyor. Sizin cevabinizj okutacağım. Teşekkür ederim
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117984 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
O masajın hiçbir faydası yok.
Corona'nın sıradan bir Grip'den hiçbir farkı yok, özel bir ilacı/tedavisi de YOK! Öncelikle Serum Fiz, 10'ar damla burun deliklerine damlatın, yeterli olmazsa İliadin kullanın. Yazılarımı mutlaka okuyun.
|
|
Aybükeberk
Üye Kayıt Tarihi: 25 Oca 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
|
Hocam bugün, burnu dışarı akmaya başladı. Öneriniz için teşekkür ederim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|