|
Hocam acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glsrnglmzz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2024 Konum: Babaeski Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ara 2024 Saat 06:16 |
https://hizliresim.com/krdvp6o
Hocam 4 yaş çok sık isilik olur geceleri cok terler attıgım ikinci fotoda da bakayım gene boynuna dedim gene terli hocam gördügünüz gibi saçları kafası ozellikle hocam cunku traş ettiremiyoruz çok beyaz cildi de çok hassastir doğduğundan beri tahriş edici bişey giysin terlesin tamam ter yerlerinde olur hep bu nedir hocam ben ona yormustum 1 haftadır böyle ama taktım şimdi uyuz falan olmasın vücutta başka yerde yok kardeşimiz var evde bebek 1 haftadan fazladır böyle hocam
Düzenleyen Glsrnglmzz - 05 Ara 2024 Saat 06:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"acil" kelimesini suistimal ettiğiniz için en son size cevap yazıyorum!
D vitamin eksikliğinde bu gibi terlemeler olur. D vitamin baktırıp bana yazın.
|
|
![]() |
|
Glsrnglmzz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2024 Konum: Babaeski Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
Hocam fotograflar acıldı mı uyuz degil dimi bu ona cevap atmamıssınız hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hiç alakası YOK!
Uyuz, en fazla; el bilegi,dirsek içi ve koltuk altlarında, göbek çukurunda, cinsel organlarda olur. Asla "terleme" yapmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|