|
gün içerisinda fazla istifra |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Healthgirl ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2024 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Healthgirl
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ara 2024 Saat 15:17 |
Hocam merhabalar , 26 yaşında 51 kilo 155 boyundayım. Bekarım ve cinsiyetim kadın. Dün birden el ve ayak soğukluğu ile başlayan sıtma şeklinde titremeler başladı ve 2 saat içerisinde 5 kere istifra ettim ve istifra ettikten sonra hala rahatlamamıştım. Rahatlamadan midem rahatsızlık vermeye devam ediyordu ve şiddetli baş ağrısı yapmıştı akşam acile gittiğimde doktor bey bazı kan tahlilleri istedi ve 2 adet serum takılmasını önerdi.Sarı serum ve vitamin şeklinde, serumlardan sonra daha iyiydim ama kan tahlillerimde bazı değerler işaretlenmişti. EGFR 133,13 Y ml/dk/1.7 3 m2 60 - 90 CRP (C-reaktif protein) 7 Y mg/L 0 - 5 GRA 7,24 Y 10^3/uL 2 - 7 LY% 14,3 D % 20 - 40 GR% 82 Y % 50 - 70 EO% 0,2 D % 0,5 - 5 kanlarım bu şekilde hocam. Extra ishal veya karın ağrısı gibi şikayetim yoktu. Siz ne önerirsiniz ? Çok teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağlam dolandırılmışsınız!! Serum şart değildi.
eGFR: Laboratuvar sahtekarın teki!! Ne malum sizin 1.73m² olduğunuz?? Kan alınırken boy ve kilonuza bakıldı mı? Bu konuyu o sahtekar laboratuvar ile görüşün. CRP; hiçbir kıymeti yoktur. Dünya'da bir tek Türk doktorları CRP'ye bakarak antibiyotik verirler. Zaten bu aşşağılık sahtekarlığı da sırf antibiyotik verebilmek için yaparlar. Hiç kıymete almayın. Grn, Neut, Eo oranları farklılıklar gösterebilirler, tek başlarına hiçbir kıymetleri yoktur. SAKIN bunlara bakıp da bir teşhise varırlarsa, inanmayın ve hemen oradan Kaçın. Değerler tamamen normal. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Ara 2024 Saat 18:12 |
|
![]() |
|
Healthgirl ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2024 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Healthgirl
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. O zaman mide üşütmesi gibi anlık diyebiliriz sanırım. Birde gün içerisinde aşırı mide bulantısı için ne önerirsiniz hocam ? Arabayla 10 km dahi uzaklaşamadan çıkarma atakları başlıyor. Yıllardır bu şekildeydi yaklaşık 3-4 senedir geçmişti yeniden başladı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"üşütme" diye bir hastalık yok. Tamamen uydurmadir. Miroplu bir gıda yemişsiniz.
Vasıta tutması; yapısal olup, en iyi çözüm yolu; araba,ucak, gemi seyahatlerinden önce, 1/4 veya yarım tablet Dramamine almanızdır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Healthgirl
Çok teşekkür ederim hocam, çok sağolun. Mutlaka kullanacağım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|