|
ferritin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tna05omr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2024 Saat 09:57 |
Hocam Merhaba... 46 yaşındayım kanım sürekli 17/18 çıkar 3 ayda bir düzenli kan veriyorum. ilk defa kan değerlerim bu şekilde kendimi 2/3 aydır sürekli yorgun halsiz hissediyorum sabahları uyanınca ayaklarımın üzerine basamıyorum.Dahiliyeye gittim bu sonuçlara göre bana tardyferon ve coledan d3 20,000 ıu verdi Senede 2 kez d3 ampul içiyoruz ailecek buna rağmen eşiminde düşük Bu ilaçları kullanayımmı ne yapayım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
?????????????????????????????
1- 17/18 herhalde Hgb!! 2- "bu sonuçları", bir de ben göreyim.
|
|
![]() |
|
tna05omr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Anemi:Yok!
O doktor, herhalde salak olmalı ki, Hgb bu kadar yüksek bir hastaya demir ilacı başlamış, SAKIN Demir ilacı vermeyin. Bunun gibi salak doktorlar, Ferritin'in niye düşük olduğunu dahi bilemezler! Sahtekar bir Prof. bunlara; "Ferritin" demir deposudur, düşük görürseniz demir başlayın" demiş.. Halbuk Ferritin, barsaktan emilen demiri, kandakı Trasferrin'e taşıyan bir proteindir ve sizdeki gibi Hgb yüksek olduğu zamanlarda, vücut, daha fazla Demir emilmesin diye Ferritin değerini kasten düşürür, ama bunu anlayabilecek zeka seviyesinde Türkiye'de doktor arayın ki bulasınız! 2- D vitamin seviyesi çok düşük! Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 için ve Mayıs ayında tekrar ölçtürüp bana yazın. Yetmeyebilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Ara 2024 Saat 20:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|