Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gün içerisinda fazla istifra
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

gün içerisinda fazla istifra

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Healthgirl Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Healthgirl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gün içerisinda fazla istifra
    Gönderim Zamanı: 02 Ara 2024 Saat 15:17
Hocam merhabalar , 26 yaşında 51 kilo 155 boyundayım. Bekarım ve cinsiyetim kadın. Dün birden el ve ayak soğukluğu ile başlayan sıtma şeklinde titremeler başladı ve 2 saat içerisinde 5 kere istifra ettim ve istifra ettikten sonra hala rahatlamamıştım. Rahatlamadan midem rahatsızlık vermeye devam ediyordu ve şiddetli baş ağrısı yapmıştı akşam acile gittiğimde doktor bey bazı kan tahlilleri istedi ve 2 adet serum takılmasını önerdi.Sarı serum ve vitamin şeklinde, serumlardan sonra daha iyiydim ama kan tahlillerimde bazı değerler işaretlenmişti. 
EGFR 133,13 Y ml/dk/1.7 3 m2  60 - 90
CRP (C-reaktif protein) 7 Y mg/L 0 - 5
GRA 7,24 Y 10^3/uL 2 - 7
LY% 14,3 D % 20 - 40
GR% 82 Y % 50 - 70
EO% 0,2 D % 0,5 - 5 

kanlarım bu şekilde hocam. Extra ishal veya karın ağrısı gibi şikayetim yoktu. Siz ne önerirsiniz ? Çok teşekkür ediyorum 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117930
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2024 Saat 18:11
Sağlam dolandırılmışsınız!! Serum şart değildi.
eGFR: Laboratuvar sahtekarın teki!! Ne malum sizin 1.73m² olduğunuz?? Kan alınırken boy ve kilonuza
 bakıldı mı?
Bu konuyu o sahtekar laboratuvar ile görüşün.

CRP; hiçbir kıymeti yoktur. Dünya'da bir tek Türk doktorları CRP'ye bakarak antibiyotik verirler. Zaten bu 
aşşağılık sahtekarlığı da sırf antibiyotik verebilmek için yaparlar. Hiç kıymete almayın.

Grn, Neut, Eo oranları farklılıklar gösterebilirler, tek başlarına hiçbir kıymetleri yoktur.
SAKIN bunlara bakıp da bir teşhise varırlarsa, inanmayın ve hemen oradan Kaçın.
Değerler tamamen normal.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Ara 2024 Saat 18:12
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Healthgirl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2024 Saat 18:27
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. O zaman mide üşütmesi gibi anlık diyebiliriz sanırım. Birde gün içerisinde aşırı mide bulantısı için ne önerirsiniz hocam ? Arabayla 10 km dahi uzaklaşamadan çıkarma atakları başlıyor. Yıllardır bu şekildeydi yaklaşık 3-4 senedir geçmişti yeniden başladı 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117930
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2024 Saat 10:02
"üşütme" diye bir hastalık yok. Tamamen uydurmadir. Miroplu bir gıda yemişsiniz. 
Vasıta tutması; yapısal olup, en iyi çözüm yolu; araba,ucak, gemi seyahatlerinden önce, 1/4 veya yarım
 tablet Dramamine almanızdır.

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Healthgirl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2024 Saat 13:03
Çok teşekkür ederim hocam, çok sağolun. Mutlaka kullanacağım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.