|
Gacmeyen idrar yolu enf |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toobish47 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı toobish47
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kas 2024 Saat 08:54 |
![]() |
|
toobish47 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı toobish47
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bobreklere zarar verebileceğini söyledi enfeksiyonun..hiçbir böbrek tahlili yapmadı ellemedi bile çok çaresiz kaldım BAKTRİN dışında tüm antibiyotiklere duyarlı...baktrin ile flagly yazdı dr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İdrar yolu enfeksiyonU YOK Kİ!!! NEYİN KAFASINI YAŞIYOR BU SAHTEKAR DOKTOR??
Sakın hiçbir ilaç vermeyin.!! "çocuk bobreklerinin agridigini söylüyor" Sizlerde çocuk lafı ile iş yapıyorsunuz ha!! Taş veya kum döküyor. Muhtemelen aşırı bir D vitamin eksikliği var. D vitamini ölçtürüp bana yazın. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı toobish47
Hocam 18.10.2024 te d vitamini 24 çıkmış o zaaman ısrarla soylememe rağmen bişey yazmadı Dr
Benimde gözümden kaçmış Yarın d vit bakabilirim ancak Acilde ve aile hem bakmiyorlar Ampul kullanayim mi yoksa yarını mi bekleyeyim çocuk uyuyor halsiz ve aşırı istahsiZ Çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı toobish47
Ateşi 38 39 arası hocam
Ayakları buz gibi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı toobish47
Hocam idrarını yaptiginda ateşi düşüyor gibi oluyor sonra tekrar fırlıyor
Genital bölgesi 6 gündür kızarık ve aCiyor Ben aslında pişik oldu sanmıştım ama geçmiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
10-15 dakika sabunlu sıcak su küvetine oturtun.
D vitamin seviyesi ciddi şekilde düşük!
Bir ay ara ile2 ampul Dvit3 içirin. Nisan ayında ölçüm yaptırıp bana yazın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|