|
Yeni ogrenen anne |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eki 2024 Saat 19:12 |
Hocam hayırlı akşamlar ben sizinle yeni bi arkadaşım vesilesiyle tanışıyorum.4 aylık bebeğim bikac zamandır burnu tıkalı idi sanırım acamamis olsam gerek ki beş gündür de oksurmeye başladı..genelde geceleri oksuruyor ve boğulacak gibi oluyor öksürürken ve uyuyamıyor.bugun doktora götürdük akciğer röntgen cektirmemizi istedi ve bronşit başlangıcı gibi ama ağır değil hafif dedi.ve bize bu ilaçları verdi.bebegim çok küçük olduğu için antibiyotik ve buharla verilen ilaçlar noktasında çok tedirgin oldum..ateş şikayetimiz yok ama bize ağrı kesici ateş düşürücü fitil de yazmış.bu ilaçların hangisini kullanmalıyım.cevap verirseniz çok sevinirim çok teşekkür ederim.
Hocam bu mesaj bir arkadasimdan ulaşabileceği kadar çok annenin size ulaşmasına vesile olmaya çalışıyoruz. Burayı kullanmayı da öğreteceğim kendisine. Şimdiden teşekkürler Düzenleyen kzykzy - 22 Eki 2024 Saat 19:16 |
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu doktor salak mı? Tipi mi öyle!! Bu kadar da olmaz yani!!
4 aylık bir bebeğe, bunların hiçbirini VERMEM! 1- Inflakort: Bildiğin kortizon!! 2- Ventasol: Astım ilacı!! 3- Macrol: 6 aydan küçüklere VERİLMEZ. O salağın belli ki okuması yok, bari siz ilacların içini okuyun! Çocuk basit bir Grip geçiriyor! Grip ile ilgili yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bunlar kopyala yapıştır grip ilaçları. Nerde görsem tanırım.. 80 yaşa da, 4 aya da verirler.
|
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen öyle! Bunları "emir" aldıkları bir komuta merkezi var. Orası ne söylerse, o ilaçları yazıyorlar.
Bu salaklar bir aralar da; Aferin,Peditus ve Calpol (her 3 ilaç da Parasetamol) aynı reçeteye yazıp, bir sürü çocuğun; Parasetamol zehirlenmesinden ölümüne sebep oldular! Ne Sağlık bakanlığının, ne da Tıp Fakültelerinin kılları bile kımıldamadı!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|