|
Sürekli kaka yapma hissi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alaaddin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 150 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2024 Saat 08:04 |
Kadir hocam tekrar merhaba, bu sefer de diğer oğlum için bir şey sormak istiyordum. Büyük oğlum 11 yaşında, 51 kilo ve çok hareket etmeyi sevmeyen bir çocuk. Sürekli karnım ağrıyor kakam var deyip tuvalete çıkıyor, işin garip yanı genelde de az da olsa yapıyor. Psikolojik dedim ilk başta dışarı çıkınca başkasının evinde tuvalete gitmeyim diye yapıyor diye düşündüm biraz titiz kendisi ama bunu artık evde otururken de uapmaya başladı. Az önce okula yolladım, iki kere tuvalete otırdu karın ağrısıyla, üçüncüye oturacaktı babası kızınca tamam yok galiba deyip evden çıktılar. Bunu da bir size danışmak istedim ne olabilir ki acaba ne yapmam lazım bununla ilgili. Bağırsaklarda mı çok çalışma durumu var yoksa psikolojik olabilir mi aklı hep ya gelirse ne yaparım dışarda diye diye alışkanlık mı oldu, teşekkürler sevgili hocamız, doktorumuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118691 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 kilo fazlası var!! Anormal fazla yediği için, anormal kaka yapıyor!
Az yedirin, hem yemeklerinin miktarını, hem öğün sayısını azaltın, 3 öğünden fazla beslenmesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|