Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Halsizlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Halsizlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nesibe23 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nesibe23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Halsizlik
    Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2024 Saat 02:58
Hocam Kızım çok geç uyuyor gece 2 veya 3..Sabah geç uyanıyor..Sabah akşama kadar halsiz yorgun Akşam canlanıyor..Bu normal mi yoksa gündüz ki halsizliği ve yorgunluğu için bir tahlilerine baktiralim mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117340
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2024 Saat 08:46
YAŞI KAÇ?????????????????????
6 aylık mı, 6 yaş mı, 16 yaş mı????????????????
Aklınız fikriniz; "hemen tahlil"!!! Tipik Türk doktor zihniyeti ! Onlar da, selam verenden tahlil isterler.
Yukarı Dön
Nesibe23 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nesibe23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2024 Saat 11:04
4 yaş Hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2024 Saat 11:13
Yuva/kreş başlayana kadar çok karışmayın. 
Onu üzmeyecek şekilde, gündüz yanında biraz gürültü-patırtı yapıp, erken uyanmasını sağlayın. 
Yukarı Dön
Nesibe23 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nesibe23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2024 Saat 11:55
Hocam Gündüzleri halsiz oluşu bu sürekli değil ama arkadaş ortaminda çok canlı kansızlık olabilir diyolar birde renk solgunlugu da var kansızlık belirtileri nelerdir Hocam Kızımda böyle bir durum olabilir mi nasıl takip etmeliyim 
Yukarı Dön
Nesibe23 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nesibe23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2024 Saat 12:08
Yani Hocam ben biraz evhamlı bir anneyim Çok sık hasta olmaz genelde iyi durumu ama en ufak bir sıkıntısı olsa beni uyku tutmaz hemen en kötü senaryolar kurarım hele çevremde tuz biber olursa bitik duruma giriyom..Hemen aklıma kötü senaryolar gelir..Halsizlik yorgunluk renk solgunlugu en kötü ihtimal neyse benle onla yaşıyorum..Ben nasıl emin olabilirim Hocam kötü bir durum olmadığına çocuğu doktora götürüp yok şu tetkik bu tahlil diye yıpratmak istemiyorum..Lütfen bana yardım edin...Benim çocuğum nasıl bir durumda olursa ben çocuğumu doktora götürüp acaba çok kötü hasta mi diyebileyim..Bir çok Anne sizin sayenizde rahat..Benimde çarem sizsiniz..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2024 Saat 18:40
Dudak ve avuç içlerindeki "pembe" renk kaybolursa, bir "Tam Kan Sayımı" yaptırıp bana yazın. 
Yukarı Dön
Nesibe23 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nesibe23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2024 Saat 20:44
Şu ana kadar hiç olmadı Hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.