|
Tedbir amaçlı antibiyotik ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alaaddin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2024 Saat 23:42 |
Kadir hocam merhabalar, aslında çocuk doktorusunuz ama biz size herşeyi sormak zorunda kalıyoruz maalesef. Neden güvenemiyoruz ki bu doktorlara, onların bilinçsizliği yüzünden sizi yoruyoruz, iyi ki varsınız hocam. Şimdi hocaö ben hamileyim Allah izin verirse iki hafta sonra 39 hafta bitiyor doğum olacak, bugğn kontrole gitmiştik bana dediği şey, önlem amaçlı bir hafta antibiyotik kullanmam. Bende farkedilmeyen bir iltihap mikrop bir şey varsa doğum öncesi çocuğa geçmesin diye bir hafta kullan dedi, tamam dedim çıktım ama size sormadan içmek te içime sinmedi. Çok mantıksız geldi durduk yere kan idrar tahlilinde bir şey çıkmamışken bir de hamileyken antibiyotik içmek ne kadar mantıklı anlamadım. Alanınız olmamasına rağmen düşüncenize güvendiğim için size sormak istedim hocam, teşekkür eder iyi geceler dilerim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" bana dediği şey, önlem amaçlı bir hafta antibiyotik kullanmam."
Dünya'da bu kadar SALAK doktoru arasanız bulamazsınız!! Sanki hala "Orta Çağ" şartları ile doğum yapıldığını sanan bir salak! Sakın bu salağın lafı ile antibiyotik kullanmayın. Bu gibi salakların kökü nasıl kazınabilir, bilmiyorum!! Kesin; "Otoyol kenarı" Tıp Fakültelerinin birinden mezun bir ahmak!
|
|
![]() |
|
alaaddin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keşke herkes sizin gibi bilinçli olsa hocam, Allahtan biz sizinle tanıştıkta bizde sizden nemalanıyoruz bu platform sayesinde, sizi bilmesem yazdıklarınızı okumasam belki hiç sorgulamadan tamam derdim. Kendinize iyi bakın hocam, sağolun…
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|