Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tonsilit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tonsilit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DenizCihangir Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 240
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DenizCihangir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tonsilit
    Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2024 Saat 10:07
Hocam iyi günler bebeğim 17 aylık emziriyorum. 3 gündür çok yoğun vücut ağrısı, boğaz ağrısı, kulak ağrısı,üşüme ,titreme(sıtma gibi) yaşıyorum. Nerdeyse hiç uyuyamadim.Paroldan fayda göremiyorum. Az önce arveles içtim, bir zarari olur mu?Hangi ağrı kesiciyi icenilirim?

Düzenleyen DenizCihangir - 27 Ağu 2024 Saat 10:08
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118649
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2024 Saat 13:23
Olmaz!! 
Nasıl olsun ki??
%50 kilo olsanız, içtiğiniz İlacın 1/50'si 1 litre süte geçer.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DenizCihangir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2024 Saat 17:00
Hocam agrilarima, üşümeye,titremeye dayanadim. Novalgin iğne yapıldı. 2 saat sonra sütünüzu sağıp atin dendi. Sagma makinem yok. Düşünceniz nedir hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2024 Saat 17:30
SAKIN sakın o dangalağa uyup da sütünüzü atmayın!! 
Siz Novalgin ampulü içseniz bir etkisi olur mu? Bebek süte geçen Novalgin ampul şekli olduğundan, çocuğa
 saf olarak içirseniz bile etkili olmaz. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DenizCihangir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2024 Saat 23:31
Hocam sol tarafı bogazimin kulağa doğru şiş,tonsilit dendi. Bu kadar kemik ağrısı  ,ağrıdan uyuyamiyorum.ateş (halüsinasyon görme derecesinde) yapar mı? Yoksa başka bişey mi bende ki hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2024 Saat 10:35
Boğaz enfeksiyonları yapar. Diliniz paslı ve koku varsa; antibiyotik gerekir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.