| 
 | 
| Tahlil sonucu | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| Selinylmz   Üye     Kayıt Tarihi: 29 Nis 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Selinylmz Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Tahlil sonucu Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2024 Saat 14:08 | 
| 
    Merhaba kadir bey Yaklaşık 1ay önce ailecek virüs bagırsak enfeksiyonu gecirdik gittiğim hastanede kan tahlili yapıldı wbc yüksek cıktıgı icin bactirim verdi onu kullandım 5 gün tahlillerimde cok yüksek anemi oldugumu söyledi tekrardan kan demir b12 bakmak istedi ben yaptırmadım arada halsizlik yaşıyorum ilac kullanmam gerekirmi tahlillere göre sizde görün istedim  | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2024 Saat 15:06 | 
| 
   Verilen "Referans Aralılığı"  erişkin erkekler içindir. Kadın ve çocuklarda farklıdır. Cinsiyet ve yaş belirtilmeden böyle saçma sapan soru sorulursa, cevap bu kadar olur! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Ağu 2024 Saat 15:07 | |
|  | |
| Selinylmz   Üye     Kayıt Tarihi: 29 Nis 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Selinylmz Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2024 Saat 16:29 | 
| 
   Kusura bakmayın dikkat etmemişim kadir bey  Yaş:39  Cinsiyet:kadın | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2024 Saat 19:05 | 
| 
   2 ay etli gıdaları arttırak devam edin, 2 ayda düzelmezse, önce "Hemoglobin Elektroforezi" bakılır, Normal gelirse, Demir tedavisi verilir.  | |
|  | |
| Selinylmz   Üye     Kayıt Tarihi: 29 Nis 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Selinylmz Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2024 Saat 19:49 | 
| 
   Tamam Kadir bey cok teşekkür ederim.
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |