|
2 yaş illiadin |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Tem 2024 Saat 06:36 |
Hocam 2 yaş için illiadjni günde en fazla ne kadar kullanabiliriz sabah akşam 3 damla yapıyorum birde hocam çok ağladığı için bir sıkışta damlatiyorum 3 den fazla da gidiyor sanırım bir zararı olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
HER YAŞTA, 5 gün, günde:2x2'şer damla her bir burun deliğine...
Göz ve burun damlaları yaşa, kiloya göre DEĞİŞMEZLER!
|
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam o zaman ben fazla sıktım zararı olur mu keseyim mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Süre önemli. hiçbir şey yapmanız gerekmez.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam dediğiniz gibi ben 2 yaş kızıma kullanıyordum illiadin merck damla %0.025 olanı ama eczacı ya bugün sorduğumda 2 yaş için o kullanılmaz pediatri kullanmanız gerek zararları var dedi pediatrik sprey farklıymış nasil yapalım hocam 3 gün kullandık bırakalım mı çok korktum ne gibi zararı vardir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hiçbir zaman "sprey" DEMEDİM!!
Damla şekli de SADECE çocuklar içindir. Erişkin damla şekli YOK!!! Bu eczacı neyin kafasını yaşıyor acaba?? Acaba, "damla" ile "sprey" farkını biliyor mu?? Doktor yazdı diye; Aferin,Peditus ve Calpol'ü hastaya vermekten çekinmezler, İliadin damlaya laf ederler! Ne diye sorarsınız ki??
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|