|
Pihti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haz 2024 Saat 11:28 |
Merheba hocam.ben oglum hastalandiginda size yazmiştim20 gun once.viral enfeksion gecirdi.sonra baş agrisi kusma ile hastaneye geldik.hemen beyin kanamasi olabilir dediler ve bt cektiler .kanama yok odem var dediler ve tromb şuphe.sabah MR cektiler venoz sinus trombos tanisi koydular.şimdi hematoloq bize enoksiparin 0.1 ml dozda gunde 1 defa karina yaptiriyor.ama tekrar mr da degişiklik yok dediler ayni tedavi devam ediyor ve 10 gun sonra tekrar mr dediler.sizce tedavide bir yalnişlik mi var.degerli fikrinizi almak istiyorum hocam
|
|
Qwert
|
|
![]() |
|
Gunay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocugun kilosu 17.
4000 lik enoksiparinden dortte bir gunde bir defa yapiliyor
|
|
Qwert
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 bilinmeyenli denklem!!!!
Bir Cocuk Norologu ile gorusun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|