|
Kulak Akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzvend ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2024 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2024 Saat 09:51 |
Merhaba Hocam,
4,5 yaş 20 kg oğlum 10 gün evvel soğuk algınlığı geçirmişti. 3 gün evvel kulak ağrısı oldu. KBB ye götürdüm. orta kulak iltihabı dedi ve Agumentin es 600 2*5 ml verdi. Kulağında akıntı oldu. sarı açık şeklinde. Ben iliadin 2*2 kullanıyorum. Hocam öğrenmek istediğim konu: Kulak zarı delinmesi kalıcı bir hasar bırakır mı? kendiliğinden iyileşir mi? biraz endişe ettim. Beni aydınlatabilirseniz sevinirim. Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski cevaplari bugunden geriye giderek okuyun.
|
|
![]() |
|
oguzvend ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2024 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Öncelikle teşekkür ederim. Hakkınız ödenemez.
Bütün yazılarınızı okudum. Kulak zarı delinmesi ile ilgili "korunmak" için ne yapabileceğimiz ile ilgili sormak istediğim bir kaç soru var. Aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Oğlum, 4,5 yaş ve 20 kg. sol kulakta kulak akıntısı oluştu grip sonrası. 1. çocuk üst solunum yolu hastalığı geçirdikten sonra korunma amaçlı ne zaman iliadin (2*2) başlamamız gerekir? 2. Ne zaman bactrim şurup vermemiz gerekir? 3. çocugun öztaki borusunun gelişmesi için yapılabilecek egzersiz var mıdır? sakız çiğnemek vb. 4. kulak zarı kendini tamir edebilir mi? hasar kalır mı? saygılarımla Kadir Hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kulak agrisi oldugunda; Iliadin baslayin.
2- Akint+Ates olursa baslayin. 3- Sakiz cignetin. "Oztaki borusunun gelismesi" diye bir sey YOK! Cigneme harekti, Oztakinin acilmasina yardimci oluyor. 4- Kac defa anlatmam gerekiyor!!!!!!!!!!!! Evet siz damla yapmadikca, Turk doktor eli degmedikce kendini tamir eder. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim Hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|