|
Böbrek ultrasonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aysefy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 May 2024 Saat 17:33 |
Hocam merhaba. Daha önce de yazmıştım. 6 aylık oğlumun böbrek ultrasonu aşagıda. Nefroloji doktoru sonuca bakarak nükleer tıpa sevketti. DMSA Statik Böbrek Sintigrafisi çekecekler. Sonuca siz de bakabilir misnz. Bu filmi neden çekecekler.
|
|
![]() |
|
aysefy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resmen dolandırıldınız!! Yazılarımı okusa idiniz, bu kazığı yemezdiniz.
Günümüzde, bilhassa belirli hastanelerde, yeni doğum yapan HER anneye, "-bebegin böbreklerinde büyüme" olduğu söyleniyor ve bu tetkikler yapılıyor!! İkinci sahtekarlık; erkek çocukları kızlar gibi Sistit OLMAZLAR! Tabii ki idrar kültüründe üreme olmayacak! |
|
![]() |
|
Hocam ultrason sonucunda genişleme yazıyor. Peki bu filmin zararı olur mu radyasyon cok mu alıyor. Bir de damardan ilaç verecekler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne istiyorsanız onu yapın. Ben bıktım artık!
|
|
![]() |
|
Hocam biz filmi çektirmeyi istemiyoruz sadece ultrason sonucundaki yazan genişleme zararsız mı onu merak ettim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nasıl anlatsam ki!!! Öyle bir şey YOK Kİ, zararlı olsun!
Her doğum yapana söylüyorlar. Sonunda da bir şey çıkmıyor. Bu sahtekarlık, son 2 seneden beri çok yaygın. En azından her hafta soruluyor.
|
|
![]() |
|
Hocam dediklerine göre böbrek reflüsü oluyormus. İdrar geriye kacıyor ve böbrek genişliyormuş. O yüzden film çekeceklermiş. Bu olabilir mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|